satıcıyım(?)

..BöCek+

Bayan Üye
Ben bir arkadaş edindiğimde ilk başlarda huzurlu oluyorum.daha sonraları başka biriyle samimi oluyorum ve anlıyorum o daha iyi onunla arkadaş oluyorum.Sonra başkasıyla samimi oluyorum ve onu bırakıp ona geçiyorum.Arada bazen geri döndüğüm de oluyor.Bu durumdan hoşnut değilim ve bu yüzden herkes beni dışlıyor.Ama liseye geçiyorum ve yine böyle şeyleri yapmaktan korkuyorum:(

Sana 1 tane arkadasin olcak diye sinirLama koyanmı var.

Bi insanin onLarca arkadasi oLabilir.
Hepsinin yeri Ayri oLur ama tabiki.

Yaptigin yanLis ama.

Aslında belki acele ediyorum.Çünkü arkadaş olurken tamam bu benim arkadaşım ölene kadar olacak diyorum.Farklı biriyle tanışında esas bu diyorum...Falan işte

arkadaşların olsun hepsiyle aran ii olsun yane :D en sevmedgm şeyi yapmışnn satıcılık die isimlendirdiğimzz.:D

bencee birinin diğerinden iyi felan bunlardan emin olamasssınnn ne kadar arkadaşın olursa okadarr sana değer var demektir ama arkadaşlarını sattıkca bence senle arkadaş olmazlar ne biliyim benceee doğru yoL bu diil..=))

satılmaktansa satmak daha ıyı..

ama yınede yanlıs bır davranıs

bırgun cevrende hıcbır arkadasın kalmazsa nasıl bır hata yaptıgnı farkedersın

valla benim çok arki var hepsine slm veririm anlaşırım ama birbirimize dost kadar yakın değilizdirr bende senin gibiim ama gördüğüm heryerde konuşurummm

ßunu arqadaşlarını daha ii gözlemleyip sana uyqun arkadaş olup olmadıqını anlayarak çözebilirsin bnce . .:;)

sen bilirsin .. :)

yaptıgın yanlıs bı sey ama
bu satıcılık olayı nedır:D
o cocukluktan kalmıs bı sey
lısede boyle bı olay olmaz kafanı takma
muhtemelen1-2 kısıyle cok samimi olursun
aranız bozulmadıkca da lıseyı onlarla bıtırırsın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri