Sarp Levendoğlu ve Danny Williams Aynı Ringde!

Silencio

Kayıtlı Üye
Eski bir boksörün ringlere geri dönüş hikayesinin anlatıldığı Deliormanlı'nın çekimleri sürüyor.

2748770.jpg

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, Murat Şeker yönetmenliğinde, Aralık ayında çekimleri başlayan sinema filmi Deliormanlı'nın Şampiyonu Savaş Türkyılmaz karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu’nun finalde karşısına İngiliz boksör Danny Williams çıkıyor. 2004 yılında dünyaca ünlü boksör Mike Tyson’ı 4. roundda nakavt ederek İngiliz spor severlerin kahramanı olan boksör Danny Williams, profesyonel bir boksör gibi rolüne hazırlanan başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu ile filmde karşı karşıya geliyor.

Dün tarihi Haydaraşa Garı'nda gerçekleşen ring çekimlerinde basın toplantısı düzenleyen film ekibi kara kışa rağmen çekimlerin tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Filmin başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu; film icabı bile olsa Danny ile aynı ringde olmak heyecan verici. Dışarıda çok naif biri ringde ise rakiplerine Allah kolaylık versin. Savaş Türkyılmaz Tommy Dixon’dan korkmuyor ama ben Danny Williams’dan korkuyorum dedi.

Filmin yönetmeni Murat Şeker ise Danny ve Sarp’ın sahneleri için özel koreograf ayarladıklarını ve çekimleri yaparken profesyonellerden yardım aldıklarını belirtti. 7-8 dakikalık maç görüntüsü için bir hafta çekim yaptıklarını anlatan Şeker, Danny’nin oyunculuğu benim için büyük sürpriz oldu. En tedirgin olduğum konu buydu ama tahminimden çok daha iyi bir iş çıkarttı dedi.

Senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni Murat Şeker tarafından kaleme alınan Deliormanlı 1 Nisan 2016 yılında vizyonda olacak.​

---> Sarp Levendoğlu ve Danny Williams Aynı Ringde!

harika bir film olmuş ya. İnsan gurur duyuyor böyle yapımlarla.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri