2 adet yufka
4 çorba kaşığı zeytinyağı
200 gr haşlanmış tavuk göğüs
yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
tuz karabiber kırmızı biber
beyaz peynir kaşar peynir
sos için
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
2 diş sarımsak
Haşlanmış tavuk etini didikleyin, tuz,baharatlar ve ceviz içiyle karıştırın. Fırın tepsisini yağlayın ve ilk yufkayı buruşturarak,tepsiye yayın.Sıvı yağı üzerine sürün, diğer yufkayı da aynı şekilde yerleştirin.Tavuklu harcı serpin.
Bir tencerede yağı,unu ve sütü karıştırarak koyu bir karışım elde edin.Tuzunu ayarlayın.Dövülmüş sarımsakları ekleyin.
Karışımı tavukların üzerine yayın.Peynirleri serpin.Önceden ısıtılmış 180C fırında pişirin.
4 çorba kaşığı zeytinyağı
200 gr haşlanmış tavuk göğüs
yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
tuz karabiber kırmızı biber
beyaz peynir kaşar peynir
sos için
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
2 diş sarımsak
Haşlanmış tavuk etini didikleyin, tuz,baharatlar ve ceviz içiyle karıştırın. Fırın tepsisini yağlayın ve ilk yufkayı buruşturarak,tepsiye yayın.Sıvı yağı üzerine sürün, diğer yufkayı da aynı şekilde yerleştirin.Tavuklu harcı serpin.
Bir tencerede yağı,unu ve sütü karıştırarak koyu bir karışım elde edin.Tuzunu ayarlayın.Dövülmüş sarımsakları ekleyin.
Karışımı tavukların üzerine yayın.Peynirleri serpin.Önceden ısıtılmış 180C fırında pişirin.