Sarıyarlı kimdir - Biyografisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

almaz12

Kayıtlı Üye
Yeni Ünlü Mafya Lideri Ülkücü Genç Sarıyarlı Lakaplı Mehmet Özdemir 4.09.1994 Yılında Ankara'da Dünyaya Gelmiştir.

Ankara Çinçin Mahallesinde Gizli Şafak Oparesyonlarında Adı Geçen Sarıyarlı Lakaplı MEHMET ÖZDEMİR Ünlü Mafya lideri Sedat pekerin hayranı olduğunu söyleyen her zaman sedat pekerin yanında olduğunu vurgulayarak ardahan gazatesinde gizli raportaj'da ARDAHAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE İFADESİNİ Vermiştir. SARIYARLI lakaplı MEHMET ÖZDEMİR İfadesinde ;

Benim Hiç Kimseye Kanım Isınmadı Hele Başbakan Erdoğana Hiç Isınmadı Geçen Gün Olayları Biliyorsunuz. Ben Ayyaşın Askeriyim diye ARDAHAN Gazetesinde söylemiştir

---> Sarıyarlı kimdir - Biyografisi

evet biliyorum bu adamı sarıyarlı tam bir piskopat ya yemin ederim bulaşulmaya değmez banada arkadaşım söylediydi inanmadıydım

ardahan gazetisini okumuştum 4 gün öncemi filan çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam sarıyarlı ismini duymuştum. ama ifadesi çok karışık en son aklımda kalan ben türküm ve NE MUTLU TÜRKÜM diye ifade vermişti yanlış hatırlamıyorsam ama biliyorum piskopata benziyor :) herkez polat oldu ya buda yeni nesil piskopatı :D

biliyorum bende mehmet abiyi çok iyi birisi sarıyardan arkadaşıyım ordan tanıyorum liseyi bıraktıydı açık öğretimdemi filan okuyordu şimdi mafya oldu helal olsun kardeşime yakışır her zaman arkadayız.
cCc sarıyarlı cCc

İsmini Çok Duymuştum bebalı diye ama bu kadarınada pes diyorum işi baya ilerletmiş tam bir piskopat olmuş ya ama çok iyi birisi tam bir koyu ülkücü

Reis İyiki varsın daha seni yeni tanıyorum. ama sende bizim ülkücü kardeşimizssin. her zaman yanındayız

evet nolduki mafya değil o sadece vatanını savunan bir ülkücü genç

Stinko malmısın sen 1994 doğumlu mafya olamıyormu yemin ederim malsın ya :D sarıyarlıyı tanıyorum mafya değil ama tam bir piskopat uğruna kaç kişi ölmek isteyenler var vatanını savunuyor bu mafyalıkmı her vatanını savunan mafyamı oluyor. iyi bende mafyayım ozaman. sarıyarlı belalı ve ülkücü bir genç :D

Stinko malmısın sen 1994 doğumlu mafya olamıyormu yemin ederim malsın ya :D arıyarlıyı tanıyorum mafya değil ama tam bir piskopat uğruna kaç kişi ölmek isteyenler var vatanını savunuyor bu mafyalıkmı her vatanını savunan mafyamı oluyor. iyi bende mafyayım ozaman. sarıyarlı belalı ve ülkücü bir genç

bilmem benn :D bu meslek çöküştee desenizeee :D:D

Bak yavrum konuyu açan adam ne yazmış :D ''Yeni Ünlü Mafya Lideri '' ? :D

mafya değil ben tanıyorum ya *****mısın sen paran oldumu 5 yaşındada mafyasın ;) arkadaşlar söyledi banada korumaları filanda varmış

O Kim Ya?

Allah Aşkına Kime Neyi İspat Etmek İçin Farklı Üyelikler Açıp Kendini Mafya Gibi Göstermeye Çalışıyorsun?

Çinçin Neresi Desem Yolunu Bilmezsin.

Konu Kilit.

Bu Arada Ufak Bir Not Daha Düşüyüm.

Faceden Kız İsmiye Eklenip

Keklencek Kadarda Lamer Değilim.

Ayık Olun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri