Sarışınlar Daha Agresif ve Hırslı
Sarışın Kadınlar Daha Hırslı ve Agrasifmi Oluyor
Yapılan bu araştırmada ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum ama arkadaşlar benim fikrim şöyle tüm kadınlar çok hırslı sarışın esmer farketmediğini düşünüyorum akıllı kadın hırslı kadındır zaten sarışın olması gerekmiyor.Şimdi ABD de yapılan araştırmaya göz atalım bakalım işin doğrusu neymiş..
Bayanlar ABD'de yapılan bir araştırma sarışın kadınların daha agresif ve hırslı olduğunu bildirdi.
California Üniversitesi'nce yapılan araştırmada sarışın kadınların hırs ve agresiflik konusunda esmer veya kızıl saçlı kadınlara göre önde olduğu görüldü.
Yapılan bir araştırma sarışın kadınlarla ilgili ilginç bir özelliği ortaya koydu. ABD de California Üniversitesince yapılan bir araştırmaya göre sarışınlar daha hırslı ve saldırgan oluyor. İşin garibi saçlarını sarıya boyatan kadınlar da doğuştan sarışınlar gibi agresif oluyor.
Araştırmada farklı fiziksel özelliklere sahip 156 kadın üniversite öğrencisinin davranışı gözlendi. Araştırmanın sonunda olaylar karşısında esmerlerin daha olumlu davrandığı görülürken sarışınların savaşa gidelim havasında oldukları belirlendi. Araştırmada ayrıca çekici kadınların kontrollerini daha çabuk kaybettiği de görüldü. Uzmanlar bu etkinin genetik olmadığını vurguluyor.
Zira sarışın olmayan fakat saçlarını sarıya boyatan kadınların da kısa süre sonra agresifleştiği belirlendi.
Sizcede çok ilginç değilmi sarışın değil ama saçlarını sarıya boyatıyor ve değişiyor kişiliği aslında bunun nedenini ne olabilir acaba aslında bu araştırılmalı.