Sarımsak Turşusu Tarifi

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
SARIMSAK TURŞUSU TARİFİ
kafa-malzeme.jpg
1 kilo dişli taze sarımsak
kafa-malzeme.jpg
2 kaşık kırmızıbiber
kafa-malzeme.jpg
1 kilo sirke
kafa-malzeme.jpg
tuz
yapilisi_comlekp.jpg
Yapılışı içi dişlenmiş iri başlı sarımsakları bir kavanoza yerleştirin. Sirkenin içine kırmızıbiber ve tuz katarak sarımsakların üzerine dökün. Ağzı kapalı kavanozu 12–20 gün bekletin. Ondan sonra servis yapabilirsiniz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst