ashli
Bayan Üye
Malzemeler
* 6-7 diş sarımsak
* 2 kaşık zeytinyağı
* 1 küçük havuç
* 1 küçük şalgam
* 1 pırasa
* 1 küçük patates
* 2-3 kereviz yaprağı
* kekik, defne, tuz, karabiber
Yapılışı
Bütün sebzeler ve sarımsaklar soyulup küçük küçük doğranır. Zeytinyağında 2-3 dakika çevrilir. Tuz, defne, kekik eklenmiş suda haşlanır ve blendırdan geçirilir. Üzerinde kızarmış ekmek dilimleri ile servis yapılır.
* 6-7 diş sarımsak
* 2 kaşık zeytinyağı
* 1 küçük havuç
* 1 küçük şalgam
* 1 pırasa
* 1 küçük patates
* 2-3 kereviz yaprağı
* kekik, defne, tuz, karabiber
Yapılışı
Bütün sebzeler ve sarımsaklar soyulup küçük küçük doğranır. Zeytinyağında 2-3 dakika çevrilir. Tuz, defne, kekik eklenmiş suda haşlanır ve blendırdan geçirilir. Üzerinde kızarmış ekmek dilimleri ile servis yapılır.