Mr.TyLér ||
Kayıtlı Üye
Her zamanki gibi sabah kalktım iş yerine gitmek için hazılandım iş kendimizindi.Yani patrunum abimdi.Yazdı havalar çok sıcaktı malumunuz istanbulun yazı çok nemli tabi bende bu sıcak havalar nedeniyle gece uyuyamıyordum yatağa uzandığım gibi ter basıyordu birde buna benim karanlık korkum eklenince uyuma tam bir iskence oluyordu.Karanlıktan korktuğum için gece üstüme ilaki bataniye atacaktım yoksa asla uyuyamazdım. Sanki üstüme birşey örtmesem şeytan,cinler bana saldıracaklardı.Lampayı yakmak istesem Annem izin vermezkızım yazık gönah müsrüflük derdi.Onun için iş yerine gidince işimi bitirince kendi masama çekilirdim.Koltuğum dönen koltuklardan arkaya yaslanınca esniyordu yani durum kebap karışan yok koltuğuma uzandım ayakabılarımı da çıkardım.İki abimle aynı yerdeydik diğer abim dışarı çıkmıştı.Küçük abimle tek işyerindeydik abim bilgisayarda okey oynuyordu.Zaten uykusuzum birde abim solov müzik açmazmı hani olurya çocuklar uyuyamaz anneler de çocukları için nini söyler çocuklar uyur işte banada aynısı olmuştu göz kapaklarım ağırlaşmıştı kapanıyordu.Abimle masalarımız karşı karışıyaydı uyuduğum gibi hemen guguklu saat gibi bağırırdı çabuk kalk müşteri gelecek seni büyle görürse ayıp.Bende hep derdim ki uyumuyorum gözlerimi dinlendiriyorum.Tabi abim yutarmı hiç sen uyku hastalığına yakalanmışsın.abim okye dalmıştı artık bana bakmıyordu.o arada gözlerim öğle arası şekerleme için kapanmış.yeni uykuya dalmıştımki birden biri elimi salıyor gözümü açtımki ne görüyüm bizim müşteri elimi tutmuş salıyor iyi gönler iyi günler deyip duruyor hem ben uyku sersemi hemde müşteri sarhoş. kurkudan az kala kalpten gidiyordum tabi adam elimi bırakmıyor ha böyle sıkıyor nasılsın sekreter hanım sekreterler hiç uyurmu diyor ama ben olayın şokundan hiç tepki veremiyorum.taki abim devreye girene kadar buyrun nebi bey siz bu masaya gelin deyince adam elimi bıraktı.zaten oldum olası sarhoşlardan korkarım.birde hiç canlı sarhoçla karşılaşmamıştım kalbim korkudan dakikada yüzeli atıyor müşteriyle abim bir yandan takılıyor. hem utanma hemde korku. birde buna geçmeyen göz kapaklarımın ağırlığı.yani tam üçü bir arada olmuştum.adam gidince abim hem gölüyordu hemde fırça atıyordu.o gönden sonra uykum gelince gidip yüzümü suğuk suyla yıkıyorum.