Sardalyalı Pilav Tarifi - 6 Aylık Bebek Yemeği

Alessandra

Bayan Üye
SARDALYALI PİLAV (12 AY)

1 bardak beyaz pirinç
3 domates
2 çorba kaşığı fıstık yağı
1 adet konserve sardalya
1 soğan
2 küçük diş sarımsak
1 küp et suyu
biraz tuz
1 su bardağı su


Pirinçi pişirin ve hazırlayın Soğan, domates, tuz, sarımsak ve biber ayıklayıp doğrayın Bir kapta su ve etsuyu ile birlikte 10 dakika haşlayın, bu sosa konserve sardalyayı, fıstık yağını ve haşlanmış pirinçi katıp 10 dakika beraberce pişirin Soğutun bebeğe yedirin
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst