Saray Sütlaç (vejetaryen)

İnci

1907
Prenses
Bütün malzemeler tarçın hariç sütlaçtaki gibidir.
6 tane konserve şeftali dilimi (Yarımları)
1 bardak konserve şeftali suyu
1/2 bardak şeker
1 yemek kaşığı limon suyu
1 bardak kremşanti
1/2 bardak dövülmüş, kabuğu çıkarılmış badem veya 1/4 bardak ufalanmış antep fıstığı

Hazır şeftali yarımlarını bir bardak kendi konserve suyunda yarım bardak su ve limon suyu ekleyip tüm suyu çekilene kadar pişirin. Çok yumuşak ve tatlı şeftaliler elde edin. Soğutun ve dolapta bekleyip koyulaşmış sütlaç tabaklarının üstüne bir yarım şeftaliyi yavaşça yerleştirin. Şeftali dilimlerinin üzerine iki tatlı kaşığı kremşanti ve onun üstüne de bir tatlı kaşığı dövülmüş badem veya bir tutam antep fıstığı koyun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst