şanssızlığın bukadarrıııı yanı

ßy.MeCHuL

Kayıtlı Üye
slm günlük basımdan gecenler resmen flimlikk yanı bi insanın basına 1 gnde bukadar felaket gelemz

yine herzamn ki gibi sabah kalktım pc yi actım felan derken pat elektrkleerr gitti okula gidecektim elbiseleri ütüleyemedım gitmedim tabi evdekiler gitti bilio kaçtım kaçmaz olaydım elimde sigara sallana sallana geliyodum kı karsıma okulun müdürü cıktı bi azar bi tokat tak velimi çaırdı bi de evde bi ton laff okdar lafı yedıkden sonra arabanın anhtrını caldım turluyum dedim sans yokkkıı bısdee arkıyi de aldımm musıc son ses kızlara hava atjaz die polise yakalndık cevirrdii ehliyet warmı yok yas kurtrıomu evt dedım ordan biras cık yırttık ama adm dıoo arabayı cekcezz sahıbı glcek felan flan poli se yalvarıyorumm abi nolursunn örenirseler evdekiler biterim felan adm nuh dıo pygmber demıo en sonunda 50 ben 25 de arkds ckrdıı 75 sı cebıne koydum abı bukadr war baska zınnık yokk ıdare et be felan derken yola gldii pacayı yırttım hemn uzaklstım arabayı bıraktım herneyse güc bela zamanı gecirdik aksam maç war baklavasına bukdar da olmaz ya kımse ınanmaz olunca oluo maçta da admla carpısıp kasım yarılıoo tak 3 dikiş işte ölee günlükk sans 1 gunde bukadar olay geldı basıma hadi grszz :D

valla harbıden de sanssız bır gun gecırmısın
rusvet almak da vermek de suctur :D kanunlara nıye uymuyosun :D

hahaha :D ben sana ne demiştm sn bana daa ilzem de bak senden cıqcak acısı xP xP :D:D

işin sakası bi yana kötü bi qünmüş:D:D

en sonunda 50 ben 25 de arkds ckrdıı 75 sı cebıne koydum abı bukadr war baska zınnık yokk ıdare et be felan derken yola gldii pacayı yırttım

Zihniyete bak..

Rüşveti alan polis gibiler yüzünden şerefli işini dört dörtlük yapanlarda arana kaynıo.

Heeyy gidi yurdumun insanı heyy (!)

Nese gçmiş olsun krdş :)

slm günlük basımdan gecenler resmen flimlikk yanı bi insanın basına 1 gnde bukadar felaket gelemz

yine herzamn ki gibi sabah kalktım pc yi actım felan derken pat elektrkleerr gitti okula gidecektim elbiseleri ütüleyemedım gitmedim tabi evdekiler gitti bilio kaçtım kaçmaz olaydım elimde sigara sallana sallana geliyodum kı karsıma okulun müdürü cıktı bi azar bi tokat tak velimi çaırdı bi de evde bi ton laff okdar lafı yedıkden sonra arabanın anhtrını caldım turluyum dedim sans yokkkıı bısdee arkıyi de aldımm musıc son ses kızlara hava atjaz die polise yakalndık cevirrdii ehliyet warmı yok yas kurtrıomu evt dedım ordan biras cık yırttık ama adm dıoo arabayı cekcezz sahıbı glcek felan flan poli se yalvarıyorumm abi nolursunn örenirseler evdekiler biterim felan adm nuh dıo pygmber demıo en sonunda 50 ben 25 de arkds ckrdıı 75 sı cebıne koydum abı bukadr war baska zınnık yokk ıdare et be felan derken yola gldii pacayı yırttım hemn uzaklstım arabayı bıraktım herneyse güc bela zamanı gecirdik aksam maç war baklavasına bukdar da olmaz ya kımse ınanmaz olunca oluo maçta da admla carpısıp kasım yarılıoo tak 3 dikiş işte ölee günlükk sans 1 gunde bukadar olay geldı basıma hadi grszz :D

tam bir macera dolu gün:D
iyi de sen okula gitmemişsin+ okul sınırları içerisinde değilsin müdür seni elinde sigarayla görse bile problem yokki ;)
ya bırakın dövmeyi hiçbirşey diyemez + dayak yasak
yerinde olsam milli eğitime dilekçe yazardım :)
bide polise rüşvet haa zuha :D gerçekten bu da ciddi bir sorun
yaa bi günde bu kadar mı suç işleyen insanlara rast gelinir anlamadımki:D
ama güzel gün hah tsklr:D

napalıımm ::) ya orası öle ama okulda tam cıktımmm yaktım sıgarayıı bı baktımmm müdürr bide unuforma tmm :D:D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri