Bir İki Track DeiL Koskoca Repertuar Yer ALtında SaLvo Piyasadaysa KoLpaLar Lrk Yazamaz Angut FLowLarmı KopyaLar Rock Müzik Müzik DeğiL KrıLacaktr AynaLar x2 Yaptığın RAP Warya 5 Para Etmez Morukk ELLi YıLLık Mc Leri SoLLadık çoLuk çocuk LrkLerin Boktan FLowLarın SoLuk Koskoca Stüdyo War KaLitense BooK Baban Benim Piç Yedirmeyim Bi Yandan Bir İki Şarkım War Oda Babanın Kanından ParçaLarını TopLarLar Kadıköy SokakLarından Ortamımda Dai War YaLaka *****Larından 25. Mekanize Piyade Tugayı Beğenmediğnz ALbüme İade OLayı KabuL DeğiLdir Yinede War Bi KoLayı çok ürettn OğLum Hak Ettin Bi MoLayı çok Komiksin OğLum Ama Bak Sırıtmıyorum O Kadar *****ki Şarkın Yorum Yapmıyorum Pardon Bakarmısın Bi Sorum OLucak RAP Mi Yaptın İbne Sansar Amına Koycak Bir İki Track DeiL Koskoca Repertuar Yer ALtında SaLvo Piyasadaysa KoLpaLar Lrk Yazamaz Angut FLowLarmı KopyaLar Rock Müzik Müzik DeğiL KrıLacaktr AynaLar x2 SöyLediğim Her Söze ALınabLrsn Jön Türk Sahnedeydin İskeLende GüLmekten öLdük Bikini Giyde çık BeLki Yakışırsın Sahneye Götüne Girdi BeatM Bakınz Bahaneye Yetişemezsin Morukk En Yakın Hastaneye YoLum Düşerse Uğrarım çaLıştğn Kerhaneye Yeni Bi koLpa EkLendi Undergraund Haneye Yazdığm LrkLeri Benzemekti Maniye ön PLanda SizLer Arka Fonda SaLvo Arkadan Geçirdim Şimdi Yap Bi Banyo Mikrofon Sizindir Hit şarkıLar BeniM Karı Kız Sizindir ParacıkLar Benim Aşkı Siktir Etdm Duygular KöreLdi Bende Romantizim Yok VeLakin RAP Bedende Arkadaşımı Satarım FiyatLar Perakende Sevgi Yoktu Zaten Saygı Hak Edende Bir İki Track DeiL Koskoca Repertuar Yer ALtında SaLvo Piyasadaysa KoLpaLar Lrk Yazamaz Angut FLowLarmı KopyaLar Rock Müzik Müzik DeğiL KrıLacaktr AynaLar x2 Nefer Edin Benden ELinizden GeLdiğince Küfür Edin Tehtit Edin içinzden GeLdiğince Son GüLen İyi GüLer Kuvvetin EdiLdiğince Sansar AkLa GeLen Undergraund Deyince İbneLik Diyince Barikat AkLa GeLsin Uzat Bakım Yavrum SAnsar ELine Wersin Bende SaLsavesin Bok yemekse Wersin Beğenmediysen DinLemezsin Siktirip Gidersin çığLık Atma ****** Başımın Dibinde Hüneri WerdiLer Yine Başımın Nickinde RAPini Yap Sen BiLirsin İşci Parti Sikinde Rapini Yap Sen BiLrisn Mhp *****de Umrumda DeğiLsinz SağcıLar We SoLcuLar Bende War air pLayn Uzun İnce YoLcuLar Piyasa Pembe Bir Dizi Şerefsiz OyuncuLar KoLpalarsa Bir Dizi Koyundan koyuncuLar Bir İki Track DeiL Koskoca Repertuar Yer ALtında SaLvo Piyasadaysa KoLpaLar Lrk Yazamaz Angut FLowLarmı KopyaLar Rock Müzik Müzik DeğiL KrıLacaktr AynaLar x2