Sansar - Onca Satırım Adına

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
kafayı ***tirdiniz bana son günümse şahane ben kendimle yaşarım olum insan oglu bahane korkular var içimde birde sevgiler sevgilerse gitsin artık akıl kari deil duvar kalbi örülü artık insanoglu mantık aramaz olmuş yaramaz olmuş her küçük çocuk yedigi darbelerle büyümüş yediği darbelerde yazmış yaşamın anlamını sonrasında darbe vuran olmuş son darbeyi vuran oymuş çok yorulmuş artık bu adam ve yazmış 1 satırdı siftah insanoglu timsah göz yaşı gömmüş yüregine yeter artık. HER LİRİK Bİ HAYKIRIŞTI GÖZLERİMDE DAMLA YOK YAŞAMAK İSTEMESEMDE ÖLMEKTENDE KORKUYORUM HER GÜN GECİYO BU ŞARKI SON DİYORUM ONCA SATIR GERİDE KALDI YİNEDE YAZIYORUM

tamam dogru yoruldum yinede hala pes etmedım ses etmedim yıktınız haykışla her lirikle bıktırdınız yinede yazarım olum her bi sırada sondum.yaşam 1 film oldu bense bazı karelerde dondum.seytan sofrasıydı dünya ben sunuldum kaçmak istesemde vuruldum vurdu avcı hiçbi sancı kılıcı olamadı yinede her bi sancı satırlarıma damladı yinede hep biz hancı insanoglu yolcu kaybedenler arasında bi kazanan oldu. hep bi laf hep lirikti her lirkte yitirildik bitirildik.ben ve ben gibiler agladıkmı sandınız siz yanılıosunuz gözlerimde damla yok tebesümbe dewam haydi sanki insanoglu mutlu hemde çok. HER LİRİK Bİ HAYKIRIŞTI GÖZLERİMDE DAMLA YOK YAŞAMAK İSTEMESEMDE ÖLMEKTENDE KORKUYORUM HER GÜN GECİYO BU ŞARKI SON DİYORUM ONCA SATIR GERİDE KALDI YİNEDE YAZIYORUM

şarkının sonuna çok var olum onca yıl var daha dün çocuktum ula nasıl geçti onca yıllar uyku vardı,gözlerimde 3 kuruşluk özlemimle umutlarıma dail hain oldu yüregim artı bir zavallı yarası bu her zavallı agladı bu şarkılarda şarkı vardı insanoglu dödürmeye korkar hepkar etmek istesemde inkar ettim sevgierimi doğru sevgiler yalandı gözlerim kapandı gözlere tapandı.zavallı insanoglu, insanoğlu uyan bari gündogdu gül solduruldu dolduruldu sabrım yaşama dair umutlarım kaybedildi,daha beteri kaydedeildi tüm hatalarım yürege şimdierde insanoğlu aynı bense cok deiştim siz kaybedensiniz bense zafere erdim. HER LİRİK Bİ HAYKIRIŞTI GÖZLERİMDE DAMLA YOK YAŞAMAK İSTEMESEMDE ÖLMEKTENDE KORKUYORUM HER GÜN GECİYO BU ŞARKI SON DİYORUM ONCA SATIR GERİDE KALDI YİNEDE YAZIYORUM

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri