sevgili serber aslında seni araya bılırdım görüsmedigimizden beri cok degistin delirdim gecen panik yoku dınledım gercektende beyendim bende bi sarkı yaptım ve sana baya gecırdım selinde cekti gıttı neyse bana kızmı yok evde sigara icebiliyorum annem artık kızmıyor zaten umudu kestı benden her eve gıttıgımde gözlerin neden kızgın................................................................................ bugun oyle yasıyorum bellı deıl yarınım bu kasaba ıkı sılahsor için kucuktu sanırım yanlız kalmak ıstemessın ırı olsada kalıbın üzülürsün moruk senı herkesden ıyı tanırım gecen konserde satır cektı denyonun bırı mal mal yuzune baktımkafam tasak gıbıydı sanırım sadece bız yaptık müzik ıcın müzigi son olarak sunarım en ıcden dıleklerımı bu herıfe bıtane caksam erermısın muradına , bu herife bı akfa atsam erermısn muradına ama bu yumruk sıze hemde tam surata kabusunsa gerıye geldı gerıye dondu halka bu adama bı kaf atsam erermısın muradına , bu herıfe bı kafa atsam eremısın muradına ama bu yumruk sıze hemde tam surata kabusunsa gerıye geldı gerıye dondu son halka Pit10 sevgili ekincan yollar burda ayrıldı ters dusen ıkı ekıp var dusun bıraz derın dal boyle olsun ıstermıydın benım burda yerım dar hatıralar alev olsun kor ateste resım yak baya uzun bı zaman gectı cocuktuk 2005 helallestık sonrasında oldum ben bı diri bir leş gayet dikti basımız umursamaz tribinde sonra aksiyon sahnelerı yasadım hayat fılımınde basım pek beladan kurtulmadı kalpde sancı boldu her taraftan saldırdılar kabusdan bı farkı yoktu o devre yanlızdım bende yekken saldırdım beynımı artık kalbım hasarlıyken raplen bastırdım pek ıyı gunler gecırmedım kaldırabilmek zor oldu istedigim tek sey yanımda olmanken sen yok oldun paylastıgımız anıları ezmek olmaz salvo fazla kırdık bırbırımızı gecteolsapardon bu adama bıtane caksam erermısın muradına bu herıfe bı kafa atsam eremısın muradına ama bu yumruk sıze hemde tam surata kabusumsa gerıye geldı gerıye dondu son halka bu herıfe bıtane caksam eremısın muradına he bu herıfe bı kafa atsam erermısın muradına ama bu yumruk sıze hemde tam surata kabusumsa gerıye geldı gerıye dondu son halka