Sansar - Gariban şarkı sozlerı

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Bi daha içki içip evime gelme,bi daha beni arama,bi daha yuzumu de gostermiycem sana,bi daha oglunun yuzunu de goremiyceksin zaten!Bu is mahkemeye gidicek anladın mı!?Gerekirse seni oldurur,oldurturum! Geri geldim, yine onumde kadehim,Sansar bebegim. Ben oluyum hiçbisey degismez vursanda beni. Içmesem hiçbisey tutsam yemini. unum için yazılanlar tutmaz yerini. Guzel sozler soyleyemem odunum.bak Biseyler duydum ve kırıldı onurum. Biliyomusun bana onu gostermezsen n'olur. Bi dahaki sefere gelir kafana sıkarım o olur. Duvarlar konusuyo çıldırıyorum bu evde. Aynaya bakıp aglıyorum karım nerde oglum nerde. Bakıyorum,biseyler arıyorum resimlerde. Duruyorum,dusunuyorum babam gibiyim bende. Manyak gibi sarhosum,bi buyuk bitirdim. Bu is bitmedi,ben bitti demedim bitmedi! Ayakta bile duramıyorum tamamen yerlebirim. Bu koltuk,bu sehpa oturdugun evde benim. Nakarat Butun bozuklarımı dilencilere verdim belki yine seversin diye Gariban sokaklarda gecelerce.Kalemimle kayboldum hecelerde. Geçenlerde biseyler duydum Hasanlardan. Baska bi adamlasın hemde daha bosanmadan. Yeni bi defter açılırmı bi defteri kapatmadan. Esyalarımı kapıya koydun daha tasınmadan. Umrumda bile diilsin bundan sonra bacımsın. Oglumu gostermezsen gerçek beni tanırsın. Umarım geberip,cehennemde yanarsın. Kimse beni durduramaz bu sehirden kaçarsın. Kimse beni korkutamaz o gezdigin piç bile. simdi bak bu deftere,çizgi çektim ismine. Ben delikanlıyım ve,kendine has biri. Agrılarımı geçirmedi attım onca aspirin. Hiç aklına geldimi,sokaklarda donuyorum. Cevap versene bana,sana soruyorum Bu kadar mı çok istiyosun?Tamam gidiyorum. Aman tanrım inanmıyorum.Hala seviyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri