Sansar - Çelik Çomak

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Underground müzik çok komik delikanlılık mı bendeki nanik hadi buda kişilik artı bide mc modernize ettiniz rapi ilimini bilimini siqtiniz müziğin aferim size.siqtiğiniz müziğin bir eriyim ben pir eriyim ben kelimelerlen doldurduğunuz kafiyeler beş para etmez yeni bile yetmez bokunu çıkardınız her tiki yer siqi rap micky mouse işi değil hadi eğil sonrasında siqtir git metalci kancıkları bir iki (aauuu) ölümüne yazıyorum derle birikimim çantada keklik her lirik biz biliriz sizden adam olmaz raporlu manyağın gözleri dolmaz rap mi hiç olmaz sermayeniz üç-dört aylık müzik geçmişinizde öyle şimdi bi söyle SANSAR SALVO bidahada söyle SANSAR SALVO hadi buda son kez SANSAR SALVO

nakart
çelik çomak oynamak değil bu rap yapın olum müzikle doğdum rapleri gömdüm rapleri gördüm çok komik öl panik hepiniz takılın gökten ..... sürgüne yollarım hepiniz siqiq çok delikanlı sendeki kişilik övünç gökteki isilik)x2

Darılmayın hemen taş*ak geçiorum çok komiksiniz ondan dolayı çelik çomak oynamak gibi saçma sapan her sözünüz gözünüz üzerimde bilirim saklasanızda rüyalarda hatunları haklasanızda gerçek yaşamda elin siqinde sabahtan akşama doğrama yaparım beddua edin ben rape taparım gece kulüplerinde göt sat al sat maksat muhabbet olsun amacında söylemedim hiçbir kelime her gece bir hatun kaldıran zampara ......... sokarım lan ağlarsın ben ip çekeyim sen zaten kendini bağlarsın bağlansın elin kolun elin yolundasın olum burası türkiye sen tak göte tomiği gez sonra bağdat caddesi ibnesi tak vitesi bas son gaza ananızı siqicem oda az sonra

nakarat

Menfaat içinde tüm ilişkiler tüm ilişkiler bir çelişki vermekte beyine bandrol meraklısı acınası müzik sektörü unutuldu her daim SANSAR faktörü kaliteli işler çıkartın olum kaliteli işler çıkardım olum ben kaşınıyorum hadi kaşıyın rap fazla geldi bana taşıyın eşcinseller rap yapmasın bir kaşık suda bularım ulan seni irtica et almanyaya hadi yine yırttın kefenini efenini rapi bok eden klan siz hamster olun ben ise yılan yaptığın rap yeşermemiş olum sidik ile sularım sonrada boka bularım piyasa mı dedin ipnelik adı bandrol vermez yeraltı tadı siz mahkum olun ben ise kadı jöntürk müzik yapma sen sus at komuta bende omurga darbeye alışmış

nakarat

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri