21 gram derken uyusturucudan sozetmiyorum. Bi çosunuzu sevmiyorum kalanından haz etmiyorum. Buyuk dedem zamanında derdi has etki torun. Artık bıraktım her seyi yani kuzum azaltmıyorum. Buyuk teyzem derdi Allah çıkıs yolu,ongoru. Sonra Allah verdi teyzeme beyin tumoru. Ben yasamak istemiyorum uzun dertli sert bir omuru. Ne dosalgazı zamanında bulamıyoduk yakacak komuru. Iki buçuk sene boyunca tatlım hep dondurdum. Çunku kaltasın biri ilk çocusumu hapla oldurdu. Ve ben yeniden dondurdum,bitti sondurdum. Sevgi askmı tesekkurler,beni cidden guldurdun. Konu konsept hep aynı,ya diss ya ask,melankoli. Ama ben oyle yazmak isterimki,bilin hislerimi. Fakat anlatabilicek kelime cumle yok hislerimi. Kuçuktum ben sokaklarda yaralardım dizlerimi. Rayına oturur bazı seyler silindikçe aszım esner. Cehennemde yanayım olsun cennet sende kalsın esmer. Yarına adımı yazıyorum bunu belleyin arsız beyLer Içinde bulundusun yargı destek aszındaki o gazlı bezle. Eski bi dostumla bulustum yeni bi kaç arkadas simdi boyle iyiyiz biz birbirimize yetiyoruz Sonra birini tanıdım,oyle oldu sonradan Senide aramıyorum kaltak çekip gittin sorgusuz. Nakarat: 21 Gram bu ruh.Canım olmek çekiyor. Siyah kapsonlu adamlar beni izliyor. 21 Gram bu ruh.Canım olmek istiyor. Gossumdeki çelik yelek yaralarımı gizliyor. Pit10: Buda hayatın farklı bi yuzu. Sansar Salvo. 2007. 21 Gram Mixtape. Olympos Recordz.