"Şans bulduğum için çıkış yakaladım"

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma, Hamza Hamzaoğlu'nun gelişi ile daha fazla oynama şansı bulduğu için çıkış yaşadığını söyledi. Genç futbolcu, oynamadığı dönemlerde ayrılmayı düşünmediğinin de altını çizdi.

Bruma, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktörlüğe gelmesinden sonra çıkış yakaladı. Portekizli genç futbolcu, bunun nedenlerini sarı-kırmızılı takımın yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarına anlattı.

Bruma, “Son zamanlardaki performansım için çok mutluyum. Benim gösterdiğim olumlu performans için ilk başta Hamza hocamıza teşekkür etmem gerek. Beni hem ligde hem kupada oynattığı, bana bu şansı tekrar verdiği için ona teşekkür ediyorum. Bir futbolcunun güveni oynayarak yerine gelir ve artar. Ben de kendi yapabileceklerimi biliyorum. Oynadıkça bunları göstermeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Bruma, Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesi ile takımda bir değişim olduğunu vurguladı. Yıldız futbolcu, “Her antrenörün stili farklıdır ama Hamza hocanın aramıza katılması ile daha neşeli antrenmanlar yapmaya başladık. Onunla beraber takım ruhunun geri geldiğini görüyoruz. İyi sonuçlar, galibiyet geldikçe takımın havası daha iyiye gidiyor” dedi.

Bruma, oynamadığı dönemlerde Sunderland'dan teklif gelip gelmediği ve Galatasaray'dan ayrılmayı düşünüp düşünmediği konusundaki görüşlerini de dile getirdi.

Bruma, “Göz önünde bir futbolcu olunca teklifler alırsınız. Ama şu ana kadar bana ulaşan herhangi bir teklif yok. Geldiğim günden beri Galatasaray'dan ayrılmayı hiç düşünmedim. Benim yaşımdaki bir oyuncunun sürekli oynaması gerekiyor. Oynamadığınız zaman tabii ki aklınızdan farklı şeyler geçebiliyor. Ancak şu anda oynuyorum ve mutluyum. Futbol oynadığınız zaman takım değiştirmeyi hiç düşünmezsiniz” diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri