Sanki bi alana bi bedava.

HaDeS

Kayıtlı Üye
-Bu aralar millette bi hava, bi hava.. Sanki bi alana bi bedava.

-Bazı insanlar var Atm'de Street Fighter mı oynuyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum...

-Pepsi ve Algida zamanında nasıl abarttıysa artık, hala plajlarda 20 sene önce dağıtılan şemsiyeleri var. ..

-Bizim gibi adamların Lamborghini alması için Lamba Cini gerekir ...

-Bizi kasaya ulaştırmak için bütün marketi dolaştırıyorsun ya ; o yolda her şeyi alıyoruz sanıyorsun di mi BİM ...

-Barcelona'nın kurduğu 3 kişilik barajın keban barajindan daha pahalı olduğu bi dünyada yaşıyoruz.

-Eskiden 1 kızı 100 kişi ister 1 kişi aIırdı, ama şimdi 1 kişi istiyo 100 kişi aIıyor.

-kızın fotosunu,1765 kişi beğenmiş,okadar oyla bizim mahallede muhtar seçiyorlar..

-4 şeyden nefret ederim:
ağlayan misafir çocuğu, bağıran misafir çocuğu, laf dinlemeyen misafir çocuğu,bilgisayar hastası misafir çocuğu :D

-Senin prenses olabileceğin tek saray simit sarayı, bu kadar kasma istersen.

-Mesaj gelir diye telefonu yanımdan ayırmıyorum, aşkımdan değil de radyasyondan ölüp gideceğim...

Son düzenleme:
---> Sanki bi alana bi bedava.

Eskiden 1 kızı 100 kişi ister 1 kişi aIırdı, ama şimdi 1 kişi istiyo 100 kişi aIıyor.
-Bizi kasaya ulaştırmak için bütün marketi dolaştırıyorsun ya ; o yolda her şeyi alıyoruz sanıyorsun di mi BİM

Merhaba.

Bu ikisine bayıldım.
Hem de çok güncel.

Alkışlar sizin için.:4::4::4:

+ rep (ihtiyacınız yok ama, hakkınızdır helaldir ).

-Bazı insanlar var Atm’de Street Fighter mı oynuyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum...

:D:D:D:D:D:D

-Bu gün kendimi duracelle yarışıp, yarı yolda biten sıradan karbo çinko pil gibi hissediyorum.

-Dertlerim mayoz bölünüp; dörtlü dörtlü ürüyor anasını satayım ya...O KADAR YANİ :68:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri