Şanışer & Alef High - Guerrilla Warfare II (2013) #direngezi

---> Şanışer & Alef High - Guerrilla Warfare II (2013) #direngezi

fazla iğneli gibi geldi bana...

Damla 1 şey paylaşıcamda 10 mesaj kasmam lazım ya yardımcı olsana kendi parçalarımı paylaşıcam daha sonra zorlama olmadan takılırım burda

Rap bence ritmik bi şekilde şiir okumaktırda hiphop nedir diye sorarsak kalpte olan şişkinliğin basit ama karmaşık sözlerle kafiyelerle sunulmasıdır fazla derin sözler hızla birlikte anlaşılmzken basitte çok basite kaçar fakat hiphop un bir sound duygusu vardır oda es geçilmemelidir benim için çok büyük kalbimde olan bir şeydir hiphop ve bana göre şanışer gibilere göre değildir... bu iş

Rap bence ritmik bi şekilde şiir okumaktırda hiphop nedir diye sorarsak kalpte olan şişkinliğin basit ama karmaşık sözlerle kafiyelerle sunulmasıdır fazla derin sözler hızla birlikte anlaşılmzken basitte çok basite kaçar fakat hiphop un bir sound duygusu vardır oda es geçilmemelidir benim için çok büyük kalbimde olan bir şeydir hiphop ve bana göre şanışer gibilere göre değildir... bu iş

Bunu burda tartışmak ister konuuyu uzatmak isterdim ama ne gerek var hepsi bizim :hi:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri