Sanayi İnkilabı ve Fransız İhtilali

darafe52

Kayıtlı Üye
Sanayi inkilabının ve fransız ihtilalinin I dünya savaşına etkileri ?
performans ödevi lütfen 3 günüm kaldı araştırdım bulamadım kısa cevaplar değil performans ödevi için cevaplar lütfen yardım edin :ltfeen:

---> Sanayi İnkilabı ve Fransız İhtilali

fransız ihtilali ile ortaya çıkan ulus devleti anlayışı, imparatorluklar içinde bulunan milletleri etkilemiştir. Avusturya-Macaristan İmparatorluğu ve Osmanlı İmparatorluğunun da 1. dünya savaşına katıldığını hesap edersen bu yolda yürüyebilirsin.

sanayi devrimi ile de sömürgeci devletlerin ham madde ve kaynak arayışları için yeni sömürgeler elde etmek amaçlı bu savaşa girdiğini hesap etmek gerek. bu yollarda araştırmanı yapabilirsin

fransız ihtilali ile ortaya çıkan ulus devleti anlayışı, imparatorluklar içinde bulunan milletleri etkilemiştir. Avusturya-Macaristan İmparatorluğu ve Osmanlı İmparatorluğunun da 1. dünya savaşına katıldığını hesap edersen bu yolda yürüyebilirsin.

sanayi devrimi ile de sömürgeci devletlerin ham madde ve kaynak arayışları için yeni sömürgeler elde etmek amaçlı bu savaşa girdiğini hesap etmek gerek. bu yollarda araştırmanı yapabilirsin

Kardeşim yardımın için teşekkür ederim ama dediklerinden hiç bir şey anlamadım :scratch:

Yanlış anlamazsan 5 dk google den sayfayı bulup özel mesaj olarak yada yorum olarak linki atar mısın veya yazıyı buraya yazar mısın lütfen. yapmasanda yardımın için çok sağol

lütfen yardım yarın ödevi vermem lazım bugün yazmam lazım lütfen yardımm :ltfeen:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri