Sana Yazdım!.. [Seni Seviyorum]

AySe^^

Bayan Üye
Seni Sevmek…!

Hayatıma bir anda girmişsin… Cok sonra fark ediyorum hayatımda olduğunu… Sonum olmanı istiyordum ya. Belki ilk’im değildin ama ömürüm/ün son demine kadar yanımda olmanı ve hayatımdan hiç çıkmamanı istiyorum…
Sensiz geçen saniyelere lanet ediyorum. Sensiz gecen geceye, seni bana düşündüren günlere, içmek isteyip de sarhoş etmeyen içkiye lanet ediyorum... Sensiz yaşamak o kadar zor ki hep yanımda olmanı istiyorum... İlk defa böle duygular icine giriyorum... İyiki girmişsin hayatıma... Sana adıyorum her şeyimi, sana adanmalıydı hayatım. Eğer yaşamak buysa son nefese kadar seni içime çekmeliydim.Seni sensiz yasayamıyorum. Bos beyaz sayfalar içinde boğuluyorum... Zaman geriye aksın…
Zamanı geri alıp sana sarılmak istiyorum. Kokunu içime çektiğim dakikalar hiç bitmese keşke... Gözlerin geliyor simdi aklıma. Deniz kokan gözlerin… Nefes alamayışlarım. Sensiz gecen saniyeler. Bilmiyorum ne zaman okursun bu yazdıklarımı. Bilmiyorum ne kadar seversin ya sen beni. Ben seni çok seviyorum. Her kızgın anımı çiçeğe dönüştüren... Her üzgün anımda tebessümün geri gelmesi için elinden geleni yapan... Asla ve asla beni yalnız bırakmayan… Gözünün gözüme değdiği her anı özleyen… Ben uyurken bana bakıp,Sen ve Ben için dualar eden...

Hasta olduğum zaman bana çorba yapan...
Elimi usul usul, korka korka tuttuğun o ilk gündeki aynı heyecanda olan... Bir ömür
Can`ın olarak kalacağıma inandıran
Adam’ım Seni Seviyorum…
Seni sonsuzluk kadar çok seviyorum...
Seni,
''SEN'' olduğun için seviyorum...
Seni ''Bir ömürden de öte'' seviyorum...

Özletmemiştin bu kadar hiç kendini.
Seni düşünüyorum…
Sana susadım…
Sana hasretim...

aLıntı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri