sana soruyorum sende bak ! :D

qmz

Bayan Üye
evlenmeden önce kız erkeğin lafını ne derecede dinlemeli sizce?
ben sıkıldım artık da onu yapma bunu yapma..:174:
sorun kimde anlayamadım :91:

düşüncelerniz?

---> sana soruyorum sende bak ! :D

Erkeğin sözünü dinlemeyen bir bayan zihniyetini kabul etmiyorum :)

Sevgili olsun nişanlı olsun evli olsun. Feminizmin sonucu değil mi yaşanan çoğu ayrılıklar

dinliyormuş gibi yap eninde sonunda erkek seni dinleyeme başlıycak..

bilemedim ki.ama bu ne derecede olmalı?
sözz dinledikçe istekleri çoğalıyosa?

Dinlemek veya Dinlememek aykiri bisey yapmak söz konusu olmamali . Eger Saglikli anayisli bir sevgilin veya esin varsa bu sorun olmamali . sevgi Fedakarlikdir her iki taraf icinde ama yok kiz illa hep Erkegin sözünü becburen dinlicek diye birsey yok !

xD

Daha fazla sahiplenme duygusu hissediyor çünkü

Bunun sınırı yoktur bence. Seviyorsan onun söyledikleri emir olmamalı senin için

sınırının olmadığı bi gerçek.Karşı taraf çok takıntılı.güven duymada zorluk çekiyosa bide iş çok zorlaşıyo.

Dinlemek veya Dinlememek aykiri bisey yapmak söz konusu olmamali . Eger Saglikli anayisli bir sevgilin veya esin varsa bu sorun olmamali . sevgi Fedakarlikdir her iki taraf icinde ama yok kiz illa hep Erkegin sözünü becburen dinlicek diye birsey yok ![/QUOTE

heh işte.:D karşı taraf iktidarı elden bırakmıyo.ne derse yapılcak başka yolu yok.s
bazı düşünceleri bana yanlış geliyo.açıklıyorum ama düşüncelerime saygısı yk

Güven yoksa benimde konuşmama gerek yok :eek:
Hakkınızda hayırlısı olsun

Erkeğin , kadını ne kadar dinlemeli diye sorsan daha mantıklı olabilir di . Çünkü yuvayı kadın kurar .

biryere kadar..her haltda karismamali..hic cekemem...sonucda herkesin ozgur ifadesdi hayati var

illa erkegin dedigi olmaz OLAMAZ: kadinlarinda dedigi olur OLACAK

sonsuz feminist duygularimda
sezen xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri