Şimdi ne yapıyorsun acaba?Benim odama dolan senli hayaller senin odana da uğruyor mu?Buaralar cok fena hastayım.Sırılsıklam sana tutulmuşum...Sağıma soluma sen bulaşmış , nasıl mutluyum...
Bir suskunluk cöküyor afacan yanlarima sen geldin mi aklima.Dilime düşmeyenleri , yüreğim fısıldıyor kulağıma.Şarkılar hep böyle anlamlı mıydı,yoksa anlam katacak anlamlarımı daha yeni mi döküyor yüreğim ortalara?Niye hep uğruyorsun aklıma?Neden heryerde sana benzer insanları ayıklıyor bakışlarım?Senin adını duymak için neden bu kadar çırpınıyor kulaklarım?...
Çok soğuk...Ellerim ve burnumun ucu buz kesti.Üşümeyen tek yer ilkbaharı yaşayan yüreğim şimdi...O kendi telaşında,görsen seninle bayram yeri...Epeydir suskundu içimdeki küçük kız bildiğim.Kan geldi,can geldi,dile geldi sevdiğim...
Hayal kurmayı unutmustum nicedir.İçimdeki hayalperestin elinden tutup,sen çıkardın günışığına.Gözümü kapamam yeterli senli düşlere kanat çırpmaya.Bir kuş olup konuyorum yanına ara ara ...Ellerini tutup,öylece bakışlarındaki ışıkta kayboluyorum.Sen konuşuyorsun,ben cümlelerinle tutunuyorum bulutlara...Başım omzunda yeniden başlıyorum sıfırdan hayata...
Çok şey anlatmak istiyorum sana...Ne kadar birikmisim var seni sakladığım göz değmemiş sandıklarda...Dilim dolaşa dolaşa heyecanla fısıldamalıyım kulağına ve buluşmalıyız kalplerimizin sesinde sonra...Zamanı unutmak vardı yanında ve sarsılmak varlığının verdiği heyecanla...
Sonu gelmez hayallerden sıyrılıp,gerçeğe uyanmak vardı avuçlarının sıcaklığında...Böylesine hayal kurmak bedavada hani çıksan gelsen yanıbaşıma; ben öyle mahcup,öyle utangac...Bakma sevdiğimden karaladıklarıma.Seni görünce alfabeyi hatırlamazdım oysa...Hayal işte... Hani diyor ya şarkıda :
'' Sana söyleyecek sözlerim vardı
İnan biraz önce tam aklımdaydı
Seni görünce heyecan sardı
Yanına gelince unutuverdim...
Sana neler neler anlatacaktım
Önce gözlerini kapayacaktım
Seni görür görmez sarılacaktım
Yanına gelince unutuverdim...
Darılma ne olur,bana gücenme
Üzgünüm sevdiğim suç gözlerinde
Dilimin ucunda birkaç kelime
Yanına gelince unutuverdim