Sana Kurduğum Cümleler Boşa Gitmesin...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Ben yalnızlıktan korkmadım. Sensizlikten korktum. Karanlık gece elbet olacaktı ışıksız odalarda elbet uyuyacaktım. Ama ben sensiz olmayacaktım ki! Nereden çıktı bu ÖLÜM şimdi? Ne hayallerimiz vardı. Hala anımısyor musun?
Bak YALNIZIM... ! Koskoca evde bir senden kalan tavşancık var bir de sensiz kalan ben varım. Yokluğuna ne tür cümleler kurmamı istersin? ÖLÜME umutlu cümleler yakışır mı sence? Bende bittim seninle. Gittiğinden beri gülmedi yüzüm. Bütün mevsimler beşincide toplandı. Daha ismini koymadım ama “hüzün mevsimi” olur herhalde.

Tekrar yaşamıma girsen. Kaldığımız yerden devam etsek hayata. Sen yanımda olursam kendimi daha güçlü hissederim. Beni o zaman kimse üzemez hayallerimi kimse yıkamaz ! ÖLÜME beraber kafa tutsak ne ben sensiz kalsam ne sen yanımdan ayrılsan. Bak çok uzun zaman oldu sen gideli. Ama hala dönmen için umut ediyorum geceleri. ÖLÜMÜN geri dönüşü yok diyorlar. Sen olmadık şeyleri olduran imkansızlıkları başaran yeni rekorlara imza atan kahramanım değil misin? Bu uzaklığa da bir çare bul hadi!

Yanıma geri dön ! O ışıldayan gözlerinle aydınlat yüreğimi. Sensiz geçen her günü unuttur. Bir daha beni sensiz bırakma nolur !!!

Sana kurduğum cümleler boşa gitmesin!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri