Sana kızgınım sevgilim.

Asijuliet

Sarı dedim Lacivert dedi :)
Bayan Üye

tumblr_m734hdkWJY1qe0pd1.gif

Sana kızgınım sevgilim ;

Bu zamana kadar hayatıma girmediğin için.
Huzuru mutlulugu ertelememe ön ayak oldugun için.
Yanlış aşkların, yanlış insanların beni üzmesine izin verdiğin için.
Bu güzel doyumsuz aşkı bana geç yaşattıgın.
Beni güzel aşklara imresettiğin için.
Ama sende bana kızma sevgilim biliyorsun bu kızgınlıklarım geçici.
Ve biliyorsun ki yukarda saydıgım herşeyi geçte olsa bana unutturduğun için minnettarım sana.
İyi ki varsın.

- Farkındayım saçmaladım biraz ama yazılarım gibi duygularımda karışık. Eee biraz da uyku sersemliği.
Özlem güzel oldugu kadar çekilmez bir duygu da ...
Asijuliet | 26 Temmuz 2012 - 03,50

---> Sana kızgınım sevgilim.

Bende bu aralar acının en dibine vurdum halada diplerdeyim ama ben kelimelerle bile ifade edemiyorum sadece gözyaşı dindiriyor acımı

Bende bu aralar acının en dibine vurdum halada diplerdeyim ama ben kelimelerle bile ifade edemiyorum sadece gözyaşı dindiriyor acımı

Bende bi yerde paylaşmasan bile elime bir kağıt kalem al içindekileri dök.
İnan bana o kadar çok rahatlatıyor ki. Dertleşmek istersen ben buralardayım yazman yeter.​

Bende bi yerde paylaşmasan bile elime bir kağıt kalem al içindekileri dök.
İnan bana o kadar çok rahatlatıyor ki. Dertleşmek istersen ben buralardayım yazman yeter.​

Teşekkür ederim böyle yazdıklarını görünce içimden geldi söylemek ben yazmaktan çok okumaya verdim kendimi sürekli kitap okuyorum belkide yaşamak istediğim aşkı kitaplarda buluyorum

Teşekkür ederim böyle yazdıklarını görünce içimden geldi söylemek ben yazmaktan çok okumaya verdim kendimi sürekli kitap okuyorum belkide yaşamak istediğim aşkı kitaplarda buluyorum

Aaa bi kitap aşıgı daha. Aynen bende çok okurum fakat bu aralar nedense hiç okuyamıyorum :saskinkiz:
Hadi sohbetten devam edelim.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri