Gün batımından sonra San Francisco semalarında çifte gökkuşağı görüldü..
ashli Bayan Üye 14 Eyl 2012 #1 Gün batımından sonra San Francisco semalarında çifte gökkuşağı görüldü..
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #2 ---> San Francisco'da Çifte Gökkuşağı Görüldü! luzumundan fazla mi guzel
M Mastor Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #3 ---> San Francisco'da Çifte Gökkuşağı Görüldü! Biz diyoz Müslüm, Aslı sen diyon San fıransisko xD * Çok güzel gerçekten
---> San Francisco'da Çifte Gökkuşağı Görüldü! Biz diyoz Müslüm, Aslı sen diyon San fıransisko xD * Çok güzel gerçekten
ashli Bayan Üye 14 Eyl 2012 #4 ---> San Francisco'da Çifte Gökkuşağı Görüldü! HaDeS' Alıntı: luzumundan fazla mi guzel Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle xD Mastor' Alıntı: Biz diyoz Müslüm, Aslı sen diyon San fıransisko xD * Çok güzel gerçekten Genişletmek için tıkla ... Ben geniş bir çerçevede düşünüyorum xD
---> San Francisco'da Çifte Gökkuşağı Görüldü! HaDeS' Alıntı: luzumundan fazla mi guzel Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle xD Mastor' Alıntı: Biz diyoz Müslüm, Aslı sen diyon San fıransisko xD * Çok güzel gerçekten Genişletmek için tıkla ... Ben geniş bir çerçevede düşünüyorum xD