San Andreas Fayı (San Andreas) 2015

mortal00

Kayıtlı Üye
433673.jpg

Yönetmen: Brad Peyton
Senaryo: Carlton Cuse, Andre Fabrizio, Jeremy Passmore
Oyuncular: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Paul Giamatti
Ülke: ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
IMDB: 6,1
Vizyon Tarihi: 29 Mayıs 2015

Kötü şöhreti ile bilinen San Andreas Fayı**™nın kırılması ile 9 şiddetindeki bir depremle Kaliforniya sallanır. Bir arama kurtarma pilotu ve artık araları pek de iyi olmayan eşi, Los Angeles**™tan San Francisco**™ya, kızlarını kurtarmak için yola çıkarlar. Ancak, kuzeye yaptıkları bu tehlikeli yolculuk, henüz sadece bir başlangıçtır. Ve ne zaman en kötüsü artık bitti diye düşünseler, daha da kötüsü başlamaktadır.

New Line Cinema ve Village Roadshow Pictures'ın yapımcılığında, Dwayne Johnson'ın başrolünde oynadığı filmin yönetmeni Brad Peyton, yapımcısı ise Beau Flynn.

Son düzenleme:
---> San Andreas (San Andreas Fayı) - 2015

Sia'nın california dreamin' şarkısıyla tanıdım, izlemeyi çok istedim ama vaktim olmadı. Güzel olduguna eminim.

---> San Andreas Fayı (San Andreas) 2015

Görsel efektleriyle iyi bir filmdi. Dwayne Johnson iyi performans sergilemiş.:88:

---> San Andreas Fayı (San Andreas) 2015

Filmi izlemeden önce bundan önce izlediğiniz felaket filmlerini şöyle bir düşünün. Aklınıza gelen bütün klişeleri sayın. 10 tane bulabildiyseniz 9'u bu filmde mevcut. Öyle bir film işte.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri