Samsunspor avantaj peşinde

Mjoy

Kayıtlı Üye
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Hedeflerimiz doğrultusunda lideri yenerek puan farkını 3'e düşürmek büyük bir avantaj olur" dedi.

Kalpar, cumartesi sahalarında lider Balıkesirspor ile karşılacaklarını, Samsunspor'un iyi bir takım ruhuna sahip olduğunu belirterek, "Bunu sayaha yansıttığımızda kazanan biz oluruz. Balıkesirspor bizden 6 puan önde. Maçı kazanırsak puan farkı 3'e düşer. Hedeflerimiz doğrultusunda lideri yenerek puan farkını 3'e düşürmek büyük bir avantaj olur. İnanıyorum ki o maçı kayıpsız kapatırız" diye konuştu.

Ligde oynadıkları son 4 maça Ekigho ve Adilovic'in sakatlığı nedeniyle forvetsiz çıktıklarını ifade eden Kalpar, "Ben hiç bir zaman bunu bahane etmedim.
Felsefemde ve iş ahlakımda bahane yoktur. Ekigho ve Adilovic yoktu. Diğer oyuncularımız isteğimizi verir diye düşünmüştük ama olmadı. Önemli değil, şimde bu oyuncularımız iyileşti. Kötü günleri atlatacağız. Sabırlı olmak gerekiyor.
Sabırlı olduğumuz takdirde kazanırız. Bir maç üzerinden takımı değerlendirmemek lazım. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ekigho ve Adilovic'in bu maçta oynaması faydalı olacaktır" dedi.

Öte yandan, Samsunspor, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar koşunun ardından pas çalışması yaptı.

55702.jpg
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst