Samsung Galaxy Ace İnceleme

CaSPeR35

Kayıtlı Üye
Samsung Galaxy Ace özellikleri
Samsung Galaxy Ace hakkında bilgi

samsungforumdasnet.jpg
[/IMG]

Samsung Galaxy Ace cep telefonu LED flaş destekli dijital kameraya sahip. Kameranın 5 megapiksel çözünürlüğü Facebook ve diğer sosyal ağ sitelerinde içerik yüklemeye fazlasıyla yetiyor.

Samsung Ace incelemesi - Android Apps
Tıpkı diğer Android smartphone telefonlarla olduğu gibi yeni Samsung Galaxy Ace cep telefonu ile de dilediğiniz her yerde ve her zaman istediğiniz mobil uygulamaya erişebiliyor ve kullanabiliyorsunuz. Android Market uygulama merkezi Samsung Galaxy Ace telefon sahiplerine 100.000'in üzerinde uygulamaya erişim imkânı sunuyor. Uygulama edinmek için Samsung App Store de kullanılabiliyor. mobil oyunlardan e-kitaplara ya da yaşam stili uygulamalarına kadar Samsung Galaxy Ace smartphone ile dilediğiniz uygulamayı arayıp bulabilir ve cep telefonunuza indirip kullanabilirsiniz.

İnceleme Samsung Ace - Sosyal ağ uygulaması
Günümüzde hemen her smartphone telefonda sosyal ağ uygulamalarına rastlamak mümkün. Samsung Galaxy Ace akıllı telefondaki sosyal ağ uygulamasını adı Social Hub. Social Hub sosyal ağ siteleri ve medya uygulaması sayesinde e-postalarınızı, anlık mesajlaşma programlarınızı, SMS ve sosyal ağ paylaşımlarınızı tek bir pencerede takip edebiliyorsunuz. Böylece tüm sosyal medya içeriği geçmişini ve kişilerle paylaşımlarınızın tümünü tek bir yerden görebiliyor ve idare edebiliyorsunuz.

Samsung Ace test fotoğrafları
Yeni Samsung Galaxy Ace cep telefonu test fotoğrafları piyasaya sürülecek final aşamasındaki bir model ile çekilmiştir. Bu da, Galaxy Ace modelini satın alacak olan telefonseverlerin bu sayfalardaki görüntü kalitesinde fotoğraflar çekebilecekleri anlamına geliyor. Samsung Galaxy Ace ile çekilen fotoğrafların orijinal hallerini bilgisayarınıza indirmek için resimlerin altındaki linklere tıklamanız yeterlidir.

---> Samsung Galaxy Ace İnceleme

Çok beğeniyorum ama alıp almamak konusunda kararsızım.
Teşekkürler.

Baya bi araştırdım bu telefonu, tasarım açısından çok hoşuma gitti ama;

1-) 278MB belleği var telefonun, bunun bir kısımınıda telefon kendisi için kullanıyormuş, 180 mb civarlarında bellek kalıyor sanırım bize.Komik bi rakam, bunu aşabilmek içinde 2gb lık hafıza kartı hediye ediyorlarmış ama herkes o kartlardan şikayetçi, çünkü birkaç gün sonra hata veriyor, bilgiler siliniyor.BUnu aşmanın tek yoluda yeni kart almakmış.

2-)Facebook ve youtube videoları izlenebiliyor ama flash içerikli diğer video ve dosyalar açılmıyomuş sanırım.

Buna benzer bi takım sorunlar var, araştırdığınız zaman görebilirsiniz ama sanırım aşılabilecek sorunlar bunlar.

Almayı düşünüyorum, tavsiye eden, konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz.

Baya bi araştırdım bu telefonu, tasarım açısından çok hoşuma gitti ama;

1-) 278MB belleği var telefonun, bunun bir kısımınıda telefon kendisi için kullanıyormuş, 180 mb civarlarında bellek kalıyor sanırım bize.Komik bi rakam, bunu aşabilmek içinde 2gb lık hafıza kartı hediye ediyorlarmış ama herkes o kartlardan şikayetçi, çünkü birkaç gün sonra hata veriyor, bilgiler siliniyor.BUnu aşmanın tek yoluda yeni kart almakmış.

2-)Facebook ve youtube videoları izlenebiliyor ama flash içerikli diğer video ve dosyalar açılmıyomuş sanırım.

Buna benzer bi takım sorunlar var, araştırdığınız zaman görebilirsiniz ama sanırım aşılabilecek sorunlar bunlar.

Almayı düşünüyorum, tavsiye eden, konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz.

Kuzenimin Kullandığı Tel. Bence Dandik.Biraz Daha Fiyat Arttırarak Çok Daha İyisini Alabilirsiniz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri