Samsun Bafra Anadolu Lisesi, Samsun Bafra Anadolu Lisesi Tarihçesi

Salvo

Kayıtlı Üye
OKULUMUZUN TARİHÇESİ:
Bafra Anadolu Lisesi,1989-1990 eğitim-öğretim yılında Ticaret Lisesi 4. katında 72 öğrenci ile eğitim-öğretime başladı.İki yıl burada kaldıktan sonra mevcudun artması ve tahsis edilen yerine yetmemesi nedeniyle Kızılırmak İlköğretim Okulu binasına geçildi ve eğitim-öğretime burada devam edildi.

1995-1996 eğitim-öğretim yılı başında Anadolu Lisesi kendi binasına taşınmış ve halen eğitim-öğretimini burada sürdürmektedir.
Şu anda okulumuzda 1 müdür,2 müdür yardımcısı,44 öğretmen,2 hizmetli,639 öğrenci,24 derslik ve kapalı spor salonu ile eğitim-öğretim hizmetlerinde bulunmaktadır.
VİZYONUMUZ:
Mensup ve mezunlarını bilgi çağının gerektirdiği donanımlarla donatabilen, sürekli öğrenen ve yenilenen, eğitim alanındaki gelişmeleri yakından izleyip yeni stratejiler belirleyebilen bir kurum olmak.
MİSYONUMUZ:
Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilgiyi yorumlayabilen ve üretime katılabilen,ülkesi ve milletine faydalı,başarılı, seçkin ve saygın insanlar yetiştirmek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri