"Şampiyon Olmak İstiyoruz"

Buğra1

Kayıtlı Üye
Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, Ankaragücü karşısında elde edilen galibiyetin önemine dikkat çekti ve Galatasaray’ı ve sonrasındaki maçları da kazanarak şampiyonluğa uzanmak istediklerini ifade etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Ankaragücü çok eski bir kulüp. Gencecik çocuklar, çok koşuyorlar, çok mücadele ediyorlar. Oyunun ritmini yakalama şansını vermediler. Oyunun içine devamlı girmek istediler. Bu işimizi bir kat daha zorlaştırdı. Temel hedef 3 puan alıp dönmekti. Artık finale kaldık. Galatasaray maçını da 3 puanla kapayıp kalan maçlarda da maksimum puanı alarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Haftaya oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili Aykut Kocaman, "Galatasaray maçı her şeyden evvel bir şölen. Kendi sahanızda olduğu zaman daha farklı oluyor. Hem bütün futbolseverlere hem de rakibimiz Galatasaray’a kendi futbolumuzu göstereceğiz" diye konuştu.

Sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılması ile ilgili soru üzerine Kocaman, "Sözleşme kulübün tercihi oldu. Benim bu konuda beklentim yok. Bence önemli değil süre. Amacı güven olayını ortaya çıkarmaktı. Minnettarım" şeklinde konuştu.

Basın toplantısı
Kocaman, basın toplantısında ise ligin sonuna yavaş yavaş yaklaştıklarını ve bu nedenle Ankaragücü maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Maçı kazanmaktan başka çarelerinin bulunmadığını ifade eden Kocaman, "Esas olan, bugün kazanarak İstanbul’a dönmekti, bunu da başardık. Karşımızda 100 yılı aşkın, köklü bir tarihe sahip Ankaragücü vardı. Büyük sıkıntılar içinde olan rakibimizi de sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kocaman, Ankaragücü maçının artık geride kaldığını belirterek, "Bundan sonra bütün gücümüzle Galatasaray maçını düşünmek en büyük amacımız" değerlendirmesinde bulundu.

Kocaman, bir gazetecinin "Sözleşmenizin 3 yıl uzatılacağı açıklandı. Daha önce yönetimle bir görüşmeniz olmuş muydu?" yönündeki sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Benim bu durumla ilgili iki gündemim var. Biri süreçle ilgili, hep şunu söyledim ’faydamın olmayacağını hissettiğimde, her zaman çekilebileceğim’ şeklindeydi. İkincisi, ’ihtiyaç olduğunda her yerde, her zaman göreve hazır olduğum’ şeklindeydi. Bu da bunun sonucu. Yönetim bu yönde irade gösterdi. Benim için de itiraz etmek, düşünmek değil de kabullenmek en doğru olanı"

Kocaman, sözleşmesi bitecek olan futbolcularla ilgili bir soruyu da "Hiçbir oyuncuyla ilgili beyanım olmadı. Böyle bir düşüncem olursa, açık yüreklilikle söylerim. Hem Emre hem de bütün oyuncular için geçerli olan, sezon sonunda burada kalmak isteyen oyuncuyla kulübümüz anlaşmak için masaya oturacaktır" diye konuştu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri