Şampiyon olacağız!

'-DamLa

Bayan Üye
Asbaşkan Şakar, “Kimse bizim hakkımızı yiyemez” dedi

Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam edeceğini söyleyen Nevzat Şakar, “Trabzonspor büyük bir camiadır ve kimse hakkımızı yiyemez. İddialı konuşuyorum ki biz tüm olanlara rağmen şampiyon olacağız” dedi

SEZON SONU BAKARIZ

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe’ye meydan okudu, taraftara da mesaj gönderip, “İddialı konuşuyorum. Şampiyon olacağız” dedi. Radyohaber61’e konuşan Şakar, şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam edeceğini belirtirken, “Trabzonspor camiası büyük bir camiadır. Kimse de bizim hakkımızı yiyemez. İddialı konuşuyorum ki biz tüm olanlara rağmen şampiyon olacağız” diye konuştu.

DAHA ÇOK ŞEY OLUR

Şakar, ligin bitmesine daha 4 hafta olduğunu, bu süre zarfında daha çok şeylerin olacağını da belirtirken, “Eskişehir maçını unuttuk ve Pazar günü şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdürmemiz için Gaziantepspor ile kritik bir maç oynayacağız. Biz kalan 4 maçımızı kazandığımız takdirde şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize olan inancımız sonsuz. Tüm camiamız,

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri