Samimi Bir Çağrı Yapıyorum

'Kartaliçe

Bayan Üye
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Meclis'teki kürsü eylemi ve yumruklu kavgayı yorumladı.

Sayın Başbakan savaşa gider gibi konuşuyor. Ülkeyi geriyor. Gerilimden barış çıkmaz gerilimden çatışma çıkar.

Bu yönetim Türkiye’yi insanları yoruyor. Kavga ortamına sürükleniyoruz.

Elbette siyasette bazı çatışmalar olacak. Ama her gün çatışma olmaz. Meclis kürsüsü bile yasaklanıyor. Muhalefet nerede konuşacak.

Zaten konuşma hakkımız en fazla 20 dakika, o bile kesilmek isteniyor. Bu yönetim anlayışı Türkiye’yi karanlık ve kaosa iter.

"SAMİMİ BİR ÇAĞRI YAPIYORUM"

Sayın Başbakan’a sesleniyorum, “Türkiye’yi germeyin. Din mezhep ayrımı yapmayın. Yazık günahtır bu ülkeye.” Samimi bir çağrı yapıyorum.

Türkiye postmodern bir diktatörlük eliyle yönetilmektedir. Birisinin apoletleri vardı şimdikinin yok.

Hapishaneleri toplama kampına çevirdiniz. Bıkmadınız mı artık ülkeyi bu şekilde yönetmekten.

MİT MÜSTEŞARININ İFADEYE ÇAĞRILMASI

Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ifadeye çağrılmasıyla ilgili soruya ise, “Önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bilgi sahibi oluruz, o zaman bir değerlendirme yaparız” şeklinde cevap verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri