Hestia
Bayan Üye
- 300 gr mantar
- 30 gr margarin
- 2 soğan
- 1 çorba kaşığı biber salçası
- 1 çorba kaşığı domates salçası
- 6 su bardağı sıcak et suyu
- Tuz, karabiber
Salçalı Mantar Çorbası
yemeğinin hazırlanışı:
Mantarları temizleyip ince ince dilimleyin.Soğanları soyup kıyın.Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin.Mantarı ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Tuz ve karabiber serpin.Domates ve biber salçalarını 2 kaşık suyla karıştırıp mantara ekleyin.
Sıcak et suyunu döküp kısık ateşte 10-15 dakika pişirin.Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak olarak servis yapın.
yemeğinin hazırlanışı:
Mantarları temizleyip ince ince dilimleyin.Soğanları soyup kıyın.Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin.Mantarı ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Tuz ve karabiber serpin.Domates ve biber salçalarını 2 kaşık suyla karıştırıp mantara ekleyin.
Sıcak et suyunu döküp kısık ateşte 10-15 dakika pişirin.Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak olarak servis yapın.