Şakaydı sonunda bende korktum :(

3gKhNn5

Kayıtlı Üye
Bende bir şey itiraf edeyim ozaman arkadaşlarıma şakalar yapıp korkutmayı çok severım :D
Lise 3 sınfta iken seçil diye bir snıf arkadaşım vardı. arkadaşım fareler den çok korkardı. O kadarda kötü değil yenebilirsin bu korkunu pet-shopa gidip bakalım dediğimde. Evcillerine bile tahammül edemem çok pisler çirkin hayvanlar demişti.Olurmu öyle insan herşeye alışır dememe rağmen benle gelmemişti. Ben de tam tersıne hangı hayvan olursa olsun severim.. hayvana çirkin diyip hakaret etmesini hoş karşılamamıştım :D
Muhabbetın ustunden zaman geçmesini bekledim. Konuyu unutsun diye.Daha sonra pet-shoptan bir tane evcil fare aldım :vala_02: tenefüs arasında çantasına koymuştum bir buçuk ders boyunca fare çantasında kaldı ne zaman bakıcak dıye heycanla beklerken çantasını kurcaladıgını gordum ders sırasında sonra misafiriyle karışılaştı xD sevmem dedıgı fareyı elınde tutuyordu :D çığlık atıp fareyi bi fırlattışı vardı. o anı hiç unutamıyorum. O an fareyi fırlatmasına çok üzülmüştüm. ben fare yaşıyomu dıye sıraların arasına bakarken arkadaslar ve hocam seçilin etrafındaydı meğer kız bayılmış xD herkez onu ayıltmaya çalıyor. o telaş ve korkudan okula ambulans çağırmışlardı. kızı ayıltmak zaman aldıydıı :D o an çok korkmuştum kıza bişey olacak diye. sınıfa müdür geldi okulun en atarlı sert hocalarına kadar herkez sorgucu kesildiydi bütün erkeklerı sorguya çektıler o an yolun sonuna geldın oğlum dıye düşünüyordum. çünkü bu tür iişler ya benım yada sonerın başından çıkardı. Allahtan sonerle aynı anda sorgulanıyorduk mudur itiraf edin oğlum kım yaptı dediğinde soner ne derse aynısını tekrarlıyordum. 'soner - okadarda ileri gitmeyiz hocam öyle şey olurmu..'' gibi savunma yaptıgında evet hocam yapmayızdan başka cümleler kuramıyordum :( Yaptıgımıda itirafda edememiştim. konu sonra zamanla çok sorgulandı ama yapan bulunamayınca unutuldu :D xD
Sene sonunda itiraf edicektim. Ama Vazgeçtim belkı arkadaşlıgımız bozulur konuşmaz bide inatçııdır intiikap felan alır ağır bi şaka yapar diyede söylemedim. halen görüşüyorum onu her gördüğümde o an aklıma gelir gülerim bazen sorar ne bakıp bakıp gülüyon iyimisin der yinede itaraf edemem :), her fare ismini duydugumda da seçil gelir aklıma :D iyi kızdır çok severım ama şakaydı ya. yeterince korkmustum zaten :)

sizce söyleyeyim mi ?
anlatınca biraz rahatladım :3cy19:

---> Şakaydı sonunda bende korktum :(

Bilmiyorum, soyleme Bence :)
Guzel bi ititraf Olmus. Yani gercek bi iiraf. :)

Benimde yedigim ictigim ayri gitmeyen bi arkadasim vardi . Ilk yada ortaokula giduyordum Okul cikisi beraber kirtasiyeye gittik ordan eve ama kirtasiye onunde komsunun ogluna rastladim bisikletleydi gel gotureyim dedi. Benimde okadar yolu yurumeyi gozum kesmedi arkadasima dedimki fitnessen annemde kizar komsu ogluya :) gitsem ayip olurmu Sana diye. Yoo git sen dedi gittim. Uzerinden yillar gecti 16 yaslarindaydim sanirim Tr'Ye gittigimde arkadasimi gordugumde ititraf edip hakkini helal etmesini soyledim :) ustume guldu onca sene aklinda tasidigin bumuydu diye helal olsun dedi :) anlatmasaydim hala icimde olacakti. Ki annem aslinda kimseyle bir yere gitmememize Izin vermez yani. Hele bi erkekle :) ama o abi beni duzenli olarak bisikletiyle gezdirirdi hep. Nedense beni gezdirmesini severdi bi beni gezdiridi bide kardesini :) beende severdim kendisini. Annemde bi tek ona Izin veriridi. Ee ne yapsin kadin tek basina 5 cocuk buyutmek ustelik 4 kiz Ve izmirde kolay degil. Arkadaslarimiza gondermez onlar gelsin derdi. Simdi bana kiziyorsunuz bir yere gondermiyom diye ama buyuyunce anlicaniz diyordu Ve diyorumki simdi iyiki gondermemis. Gonderdigi zaman tembihlerdi abisi/erkek ardesi yada babasi evdeyse oturmadan gel diye. Uslu bi cocuk oldugumdan dinlerdim annemi :) canim annem bnim.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] söylemeyi düşünmüyorum zaten o deli intikam alır =)

senınkide farklı bi anı güzel :)

yangın tupu maceralrım geldı aklıma sımdı :)

anlat gıtsın bısı olmaz.

Üstünden o kadar zaman geçmiş bence hatırlayıp güler Söylemelisin :) Bi fare içinde kalbini kırıcak değil ya

Güzel itiraf :D
Bence söyleme bu kızların n'apacağı belli olmaz xD

yangın tupu maceralrım geldı aklıma sımdı :)

anlat gıtsın bısı olmaz.
yangın topu macerasımı merak ettım paylaş bi ara xD

yok hacı milleti örğütler, bana yapılsaydı acısını çıkartırdım. o yüzden yarası olan çok tufaya getirmesinler benı kalsın böyle :)

Üstünden o kadar zaman geçmiş bence hatırlayıp güler Söylemelisin :) Bi fare içinde kalbini kırıcak değil ya

yok canım kalbimi kırmaz tabiki de o an gülebilir ama sonradan kurar kendını acısını çııkartabilirr :)

Güzel itiraf :D
Bence söyleme bu kızların n'apacağı belli olmazxD

aynen kardeşim bende senın düşündüğün gibi düşünüyorum. ayarı yok kızların bi anda cadoloz olabilir :D

Çok Kötü Bir Şaka .. Hiç Haz Etmediğim Tarzda Şakalardan :R

Şükür ki öyle Korkularım yok. Aynı Duruma Düşmek İstemezdim Şahsen Sonun Çok Kötü Olurdu xD

kadinlari en iyi ve cabuk korkutma yontemi fareler olmali.:eda:

Çok Kötü Bir Şaka .. Hiç Haz Etmediğim Tarzda Şakalardan :R

Şükür ki öyle Korkularım yok. Aynı Duruma Düşmek İstemezdim Şahsen Sonun Çok Kötü Olurdu xD
Masum bir şakaydı :)

Öyle korkuların yokmu doğum gununde sana forumca Fare alalım beslersin :vala_02:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri