Saire
Bayan Üye
Merhaba
Adım Fulya.Aslen AĞRI 1991 Doğumluyum.Evin en Küçük Kızıyım.Sakarya'da Oturuyorum. 2 Abim ve 1 Ablam Var. Berbat bi durum Öyle değil mi.?
Aslında benimde Bir Hikayem Var.
Belkide şuan Hiç Aranız da Olmayacaktım.Annem 3 çocuktan sonra tekrar hamile kalınca aldırmak istemişler.Malum ozamanların dönemi ve akılları.
Beni Aldırmak İçin bir özel yere gidiyolarmış.Ama kapalıymış.3 Gün boyunca gidiyolar ama gittikleri yer kapalıymış.Bizimkiler Ordan vaz gecip hastanede aldırmaya Karar vermişler. Orda ki hemşirelerden biri annemin aldırmaması için ikna etmiş.Annem vaz gecmiş beni aldırmaktan.Nasibim var ya bu dünyada. Off off. Olmasaydı keşke.
Her neyse.
Şuan açık lise Okuyorum.Okulu Bıraktım lise 1'deyken. Uzun Hikeye.
Şarkı söylemeyi
dinlemeyi ve şiir yazmayı Çok severim. Aslında Müsizyen Olmak istiyordum ama ailem izin vermediği İçin bi hayal olarak kaldı.Ama ilerde Rabbim Nasip Ederse Yazar Olmayı İstiyorum.
Terazi Burcu Olduğum İçin sanatsal şeylerle Uğraşmayı Çok severim.
Çok fazla duygusalım.
Küçükken benim karşımda ağladıkları zaman yada acıklı şarkılar söylenildiği zaman ağlarmışım. Hoş halada öyle Ya
BeşikTaş'lıyım.
Haddinden Fazla Yaramazdım Küçükken.kavga etmeyi erkeklerle mac yapmaya Bayılırdım.Erkek Fatma derlerdi hep.1 yaşında falanmışım.Kalifere bağlıyolarmış beni.Annem öyle iş yapıyomuş.
Sokağı Çok severdim.Eve almak için herzaman ki gibi sana bisiklet aldık odanda diyip kandırıp eve alırlardı.
Bak aklıma ne geldi. Çok iyi hatırlıyorum. Babamın İş yerine giderdim.Odasında arkdaşları Olurdu. Ayağa Kalkarlardı Oturun dediğimde Otururlardı. Sonra gitmeme Yakın Pamuk eller cebe derdim herkesten Para alırdım.Ne Çok çekmişleridi benden Ya.
Ahh küçüklüğüm Ahh.
Biraz vurdum duymaz halim var.Tabi Karşı taraflar hep öyle bilir.Ama genelde kendi dünyamda yaşayıp içime atmayı severim.
Mesela karanlık yerler Favorimdir.Hareketli Müzik yada neşeli Müzik dinlemem.Çok nadir dinlerim.AydA yıldA falan.
Napayım sevmiyorum.Odamda Yalnız Kalıp müzik dinlemek
Vazgecilmezim.
Evdekilerle Pek anlaşamadığım İçin Yalnız Kalmayı tercih ediyorum.Buda onlara sorun Oluyor.Ömrümü yediniz Lan
Bilgisayarımı
cep telefonumu Çok Severim.Haa Birde Badem'i. O'mu Kim? O benim ayıcığım. Beni dinleyen anlayan bi o var sanki. Ne öğüt veriyo nede işime karışıyo. Öyle susup beni dinliyo. Birtanem O benim.
Okadar farklı bir hayatım yok.Evdeyim sürekli.
Aşk-a Aşık Biriyim.
Henüz Karşıma Düzgün biri Çıkmadı Ama Umarım Çıkar
Kimi kendimi beğenmiş gibi ßiliyor beni..
Ama herkese Tavsiye
Beni tanıyın öyle yorum Yapın.
Her neyse Çok Konuştum.
Yeterli sanırım Bukadar.
Hoşçakalın
Adım Fulya.Aslen AĞRI 1991 Doğumluyum.Evin en Küçük Kızıyım.Sakarya'da Oturuyorum. 2 Abim ve 1 Ablam Var. Berbat bi durum Öyle değil mi.?
Aslında benimde Bir Hikayem Var.
Belkide şuan Hiç Aranız da Olmayacaktım.Annem 3 çocuktan sonra tekrar hamile kalınca aldırmak istemişler.Malum ozamanların dönemi ve akılları.
Beni Aldırmak İçin bir özel yere gidiyolarmış.Ama kapalıymış.3 Gün boyunca gidiyolar ama gittikleri yer kapalıymış.Bizimkiler Ordan vaz gecip hastanede aldırmaya Karar vermişler. Orda ki hemşirelerden biri annemin aldırmaması için ikna etmiş.Annem vaz gecmiş beni aldırmaktan.Nasibim var ya bu dünyada. Off off. Olmasaydı keşke.
Her neyse.
Şuan açık lise Okuyorum.Okulu Bıraktım lise 1'deyken. Uzun Hikeye.
Şarkı söylemeyi
Terazi Burcu Olduğum İçin sanatsal şeylerle Uğraşmayı Çok severim.
Çok fazla duygusalım.
Küçükken benim karşımda ağladıkları zaman yada acıklı şarkılar söylenildiği zaman ağlarmışım. Hoş halada öyle Ya
BeşikTaş'lıyım.
Haddinden Fazla Yaramazdım Küçükken.kavga etmeyi erkeklerle mac yapmaya Bayılırdım.Erkek Fatma derlerdi hep.1 yaşında falanmışım.Kalifere bağlıyolarmış beni.Annem öyle iş yapıyomuş.
Sokağı Çok severdim.Eve almak için herzaman ki gibi sana bisiklet aldık odanda diyip kandırıp eve alırlardı.
Bak aklıma ne geldi. Çok iyi hatırlıyorum. Babamın İş yerine giderdim.Odasında arkdaşları Olurdu. Ayağa Kalkarlardı Oturun dediğimde Otururlardı. Sonra gitmeme Yakın Pamuk eller cebe derdim herkesten Para alırdım.Ne Çok çekmişleridi benden Ya.
Ahh küçüklüğüm Ahh.
Biraz vurdum duymaz halim var.Tabi Karşı taraflar hep öyle bilir.Ama genelde kendi dünyamda yaşayıp içime atmayı severim.
Mesela karanlık yerler Favorimdir.Hareketli Müzik yada neşeli Müzik dinlemem.Çok nadir dinlerim.AydA yıldA falan.
Napayım sevmiyorum.Odamda Yalnız Kalıp müzik dinlemek
Evdekilerle Pek anlaşamadığım İçin Yalnız Kalmayı tercih ediyorum.Buda onlara sorun Oluyor.Ömrümü yediniz Lan
Bilgisayarımı
Okadar farklı bir hayatım yok.Evdeyim sürekli.
Aşk-a Aşık Biriyim.
Henüz Karşıma Düzgün biri Çıkmadı Ama Umarım Çıkar
Kimi kendimi beğenmiş gibi ßiliyor beni..
Ama herkese Tavsiye
Beni tanıyın öyle yorum Yapın.
Her neyse Çok Konuştum.
Yeterli sanırım Bukadar.
Hoşçakalın
Moderatör tarafında düzenlendi: