Şahan'dan yeni bir film !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Şahan Gökbakar, Ceren ile Celal'in öyküsünü anlatacağı bir film çekeceğini söyledi.

Yönetmen kardeşi Togan Gökbakar askere gittiği için bu yıl 'Recep İvedik 4'ü çekemeyen Şahan Gökbakar, şimdilerde yeni bir film hazırlığı içinde... Daha önce, kardeşi askerden döndükten sonra 'Recep İvedik 4'ün çekimlerine başlayacağını söyleyen Gökbakar, kararını değiştirdi ve başka bir film için kolları sıvadı. Bir komedi filmi yapacak olan ünlü komedyen, yeni filmiyle ilgili ipuçlarını 'Twitter'dan vermeye başladı. Filmde 'Celal' ile 'Ceren'in hikayesini anlatacağını belirten Gökbakar, üç ay içinde filmin çekimlerine başlayacağını ve Şubat'ta da filmi vizyona sokmayı planladığını belirtti.

BANA YENİ BİR AŞK VER

Ünlü komedyen, filmde kullanılacak şarkıları da bestelemeye başladı. Bir şarkısının sözleri şöyle: Doğ güneş bana yeni bir heves ver / Doğ güneş bana yeni bir nefes ver /Aynı yerden doğ ama aynı yerden batma / Hep doğ güneş bana yeni bir aşk ver. Sinemadan sonra müziğe de uzanan Gökbakar, bir başka şarkısında ise; Gel desem gelir misin? / Benimle büyür müsün? / Her gece rüyalarında benimle uyur musun? diyor.

ŞAHAN KIZLARDAN KAÇTI!

Şahan Gökbakar, önceki akşam dört kadın arkadaşıyla birlikte Arnavutköy Balıkçısı'nda yemek yerken görüntülendi. Masadaki arkadaşlarıyla hayli koyu bir sohbete daldığı görülen Gökbakar'ın keyfi, gazeteciler tarafından görüntülentiğini fark edince kaçtı. Gazetecilere ilk önce el sallayan ünlü komedyenin birden ayağa kalkıp çıkış kapısına doğru koşmaya başlaması ise içeride bulunan diğer müşterileri çok şaşırttı. (Günaydın)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri