Sagopa'nın 'Beslenme Çantası'

RaPizM^^

Bayan Üye
171279.jpg

Sagopa Kajmer ve eşi Kolera yaşadıkları kötü olayı şarkı sözleriya dönüştürmüş.
Geçtiğimiz mart ayında 11 yaşındaki hayranları Ç.D.'yi evlerine alarak dövdükleri iddia edilen rapçi Sagopa Kajmer ve eşi Kolera bu olayı bir şarkı sözleriya dönüştürmüş!

YARGILANDIKLARI DAVA İÇİN ŞARKI BESTELEDİLER
Pencereden kendilerini görmeye çalışan 11 yaşındaki hayranları Ç.D.'yi evlerine alarak dövdükleri iddiasıyla haklarında 4 yıldan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Sagopa Kajmer ve eşi Kolera'nın; bu olayı konu alan 'Beslenme Çantam' adlı bir şarkı sözleri besteledikleri iddia edildi.

BESLENME ÇANTAM
İşte Sagopa Kajmer hayranlarının internetteki blog'larında tartıştıkları ve Milliyet yazarı Mehmet Tez'in köşesinde belirttiği şarkı sözlerinın sözlerinden bazı bölümler:
"Bebeklerin kangalları mıncıklamalarına benzer cesurluğun... Yaşama karşı çocuklaşırken ilerler yaşım. Müsvettelerim tükendi ve avuçlarıma söz yazdım. Kayıplar adres oldum oğlum takip edilen bir izim Usanmadan peşimden gelir melankolik çocuklar bizim. Ben ince narin cebir benekli çıtayım ve çıtamı aştım. Ömrümün depdemesine alıştım. Çünkü köpek gibi çalıştım. Ben kapanmış defterin ortasında solan kuruyan gülüm ve gülüm bu yaptıklarınız resmen zulüm. Neyse ki halim serin talim asker talim. Yere devrilmeli her zalim. Beslenme çantamda mermim geç kaldım kaçtı ilk dersim. Hayatım bayram değil merasim..."

4 YILDAN 14 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
29 Mart'ta İstanbul Ataköy'de meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişmişti: Ç.D. hayranı olduğu Kajmer'i görmek için giriş kattaki evin c******* içeri bakmak istedi. Bu sırada eşi Kolera ile dışarı çıkan Kajmer küçük hayranını saçından sürükleyerek evin içine soktu. Kapıyı kilitleyen Kajmer çocuğu dövmeye başladı. Ç.D.'nin arkadaşlarının durumu ailesine bildirmesi üzerine site sakinleri ve aile çocuğu Kajmer'in elinden kurtardı. Savcılık iddianamesinde rapçi çiftin 4 yıldan 14 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları istendi.

---> Sagopa'nın 'Beslenme Çantası'

Allah , Din , Kitap Bunları Şarkılarda Söylemek Kolay .. Önemli Olan Gerçek Hayata Geçirmek Sagopa :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri