sagopa kajmer 14 yıl hapis istemi

---> sagopa kajmer 14 yıl hapis istemi

Hoşuma Gitti hadi dahada mutlu oL Hoşuma Kaçtı var mı dıyecegın :rolleyes:

Sakin Hemşerim Sakin Mesajını Okumamış Sayıyorum Ve siLiyorum Sebebi Savunma vs değiL Ortamı germeyeLim

hoşuna mı gitti hahaha

Artık forumda mesaj yazarken birilerine sormak gerekiyor anlaşılan herkes kral sultan.. :)

Uykucu keşke herkes senin gibi mantıklı düşünebilse :)

Haddini bilmen gerekiyor bence senin . klavye artistliği yapmayı bırak
ben sana söyleyeceğimi söyledim. bak cok guzelde anlamışsın ama biraz yanlış anlamışsın birine sorman gerekmıyor edizle muhabbete girmemen gerekiyor.

yok hoşuna mı gitti vs gibi mesajlar atıp mıllete sataşmayıda kes
kişiliği oturmamış insanlar bunu yapar

konu kapansın . herkes öteceği kafesi bilsin ...

Her rapci Ot içer. Kafa 1 milyon olmadan bi rapci studio'ya girmez.

Sagopada Esrar çekiyor, Sansarıda, Şanışeride.

Rapciler Ot

Rockcılar Bira bunu bilmeyen yok'dur die düşünüyorum

Son düzenleme:

untiL senın ne kuyruk acın varda heryerde herkeze Laf sokma cabasındasın ?

size söyleyebileceğim o kadar çok şey var ama susmak en iyi cevap bazı durumlarda..(bkz:muhatap olmamak..)

Aynı şeyi yapıp duruyosun sürekLi foruma girmiyosun girdiğindede laf sokmadan duramıyosun melihin konusundada

aynısını yaptın bu 2 oLdu
miLLete Laf sokarak kendi egoLarını tatmin ediyosun gaLiba..

biLiyorum hangi konudan böLe davrandıgınızı ama ayagınızı denk aLın kendizi aşan konuLara karışmayın !

Beyler Bayanlar. Bakın Sakin Girdim.

Karbeyaz Arkadaşım Sorunun Varsa [email protected] ' ekle anlat derdini içinde tutma.

Eklemicem Söylemem diyorsan Birdaha uyarı almazsın tamammı ?

Ego Lego bilmem Ben Husursuzluk varsa direk banlarım.

Konu burda kapansın dediklerimi yapıcaksan yap abicim yoksa ''SUS''.

Ben Sustukca Konuyu Uzattınız.

Daha Fazla Uzamasın

Kimse Üzülmesin.

ya arkadaşlar sagonun ne içtiğini nerden biliyorsunuz? oturup adamla babacan bi dörtlümü içtiniz ? sansar içyordur ki bunu şarkılarında da söylüyor yıldız a zaten lafım yok o hatun kralınıda içer ama sagonun bir şey içtiğini düşünmüyorum en azından şu an ;) ama eskiye dair kullandığı şeyler olmuştur bir şey diyemem ki zamanında böyle olduğunu bende düşünmüştüm ama burda elimizde kesin kaynaklar olmadan konuşmayalım birileri de dini kullanıyor fln demeye getirmiş.. niye bir insan hem müziği hem dinini yaşayamaz mı?O zaman insanlar kapatsın kendini eve sabah akşam namza kılsınlar hiçbir sosyal aktiviteye katılmasınlar işte bu yüzden Türkiye'de ulaşım hala deveyle yapılıyor zannedenler var....

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri