Sağlam'a kızdı ßodrum'a gitti.

qösdé

Banned
Sağlam'a kızdı Bodrum'a gtti!
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'la Menajer Sinan Engin'in arasına kara kedi mi girdi?

Beşiktaş camiasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la Menajer Sinan Engin'in arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşuluyor. İkilinin Avusturya'da yapılan kampta zaman zaman sert tartışmalar yaşadıkları öğrenildi. Sağlam'ın İbrahim Toraman-İbrahim Üzülmez arasında yaşanan kavga sonrası Menajer sinan Engin'in yönetimin kararından önce "İkisini de affetmeyeceğiz" açıklamasına bir hayli sinirlendiği iddia edildi. Menajer Sinan Engin'in yakın arkadaşlarına Ertğurul Sağlam'la ilgili, "Bugüne kadar hep onun arkasında durdum. Ona yapılan eleştirileri ben üstüme aldım. Ancak Ertuğrul yöneticilere beni şikayet ediyor" dediği öğrenildi.

Zaman'da çıkan haberleri Sağlam mı yazdırdı?

Sinan Engin'in bazı yöneticilere dert yanarak "Bazı basın organları sanki bir yerden talimat almışcasına benim aleyhimde haberler yazmaya başladı. Özellikle Zaman Gazetesi'nin sürekli benim aleyhimde haberler yazması bu haberleri acaba Ertuğrul mu yazdırıyor?" diye dert yandığı iddia edildi.

Bodrum tatili

Avusturya kampı dönüşü sonrası Menajer Sinan Engin'in Bodrum'a tatile gitmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Engin'in Sağlam'a kızdığı için bodrum'a tatile çıktığı sızan bilgiler arasında. Sinan Engin'in İstanbul'a ne zaman döneceği ise soru işareti. Gelişmeler kartalhaber.com'da...​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri