Safranlı Gnocchi Tarifi (İtalyan Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* 3 yumurta
* 2 büyük patates (4 kişi için),
* rendelenmiş parmesan
* 2 bardak un
* 1 kaşık tuz
* 4 tutam safran
* 1 kaşık tereyağı

Yapılışı

Kaynar suda haşladığınız patatesleri tam olarak soğumadan soyun ve rendeleyin. Sonra üzerine bir yumurta kırın. Alabildiği kadar unla yoğurun. Hamuru uzun silindirler haline getirip bir parmak boğum kalınlığında kesin. Yapışmaması için gerektiği kadar unlayın. Gniocchi'leri unlu bir tepsiye dizin. Tepsiden aldığınız gniocchi'leri tuzlu suda haşlayın. Gniocchi'ler suyun üzerine çıktıysa pişmiş demektir. Haşladığınız gniocchi'leri tereyağını kızdırdığınız ve safranları hafifçe erittiğiniz tavada 2 dakika çevirip karıştırın. Ateşten aldığınız, çok sıcak olmayan tavaya 2 yumurtayı kırın ve karıştırın. Gniocchi'leri üzerine rende parmesan dökerek servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst