Sadri Şener : Müzemizde 7.Kupanın Yerini Ayarlayacağız

Mastor

Kayıtlı Üye
25883.jpg


Trabzonspor Başkanı, “Müzemizde, 7. kupanın yerini ayırtacağız. Boş olan yere de ‘Şikeden dolayı sahip olamadık. Orijinali İstanbul’da’ yazacağız” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, daha önce sık sık gündeme getirdiği, geçen sezonun şampiyonluk kupası gelmeyince ilginç bir çözüm buldu:

“2010-2011 sezonunun gerçek şampiyonu biziz. O kupa bizim hakkımız ve bize verilmesini istiyoruz” diyerek TFF ve yetkililere sık sık çağrıda bulunan Sadri Şener, çabaları sonuç vermeyince, farklı bir yönteme başvurmaya karar verdi: 7. şampiyonluk kupasının yeri müzede ayrılacak.

"2010-2011 SEZONUNUN GERÇEK ŞAMPİYONU BİZİZ"

Boş kalan yere de Türkçe ve İngilizce olarak şunlar yazılacak: “Şikeden dolayı bu kupaya sahip olamadık. Kupanın orijinali, İstanbul’da Fenerbahçe Müzesi’nde.”

Geçen sezonun gerçek şampiyonunun kendileri olduğunu savunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, “O kupa bizim hakkımız ve hak edene verilmesini istiyoruz. Eğer gelmezse, böyle bir girişimde bulunacağız” dedi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst