sadece bir oneri... caSual icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
Arkadaslar, ben uye olmadan varmis galiba caSual kardesimiz ve hakki rahmetine kavusmus... ALLAH rahmet eylesin.

Fotograflarina bakarken dikkat etmeyerek yasiyormus gibi yorum yaptim, birazicikta bu kabaligimi affettirmek amacli ve vefat etmis birinin fotograflarla onu sevdigimizi soylerek anmak yerine onun ruhuna el-fatiha ve yasin okuyarak anmanin daha faydali olabilecegimizi dusundum.

Icinizde Kur'an okumasini bilen varsa (yoksa bile turkce yazisindan) 41 yasin okuyalim mi? Persembe gecesi herkez bir yasin okusa 41 yasin okuruz diye dusunuyorum sitenin bir cok uyesi var...

Inanin onun suan en cok ihtiyaci olan sey uzulmekten gozyasindan daha cok dua ve Kur'an...

Ne dersiniz?

---> sadece bir oneri... caSual icin

Bende imzalarda bir kaç kez rastlamıştım ama genç yaşta hayata gözlerini yumduğunu bilmiyordum. Allah rahmet eylesin.Burası sanal bir ortam kimse kimseyi özünde yaşantısında tanımaz belki bir çarpı işareti kadardır samimiyetler ama her gün forumda dahi olsa görüştüğü konustuğu anlaştığı bir insanın ölüm haberini almak gerçekten üzücü oluyor

---> sadece bir oneri... caSual icin

hele birde ,
konusabilecek ortak bir kac yazin oldumu daha da zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri