sadece bir fikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil83

Bayan Üye
kutlamalar bolumune baktim boyle bir konu goremedim ama boyle bir konu varsa ve goremedimse silebilirsiniz.
daha once yaptinimiz yapmadinimiz bilmiyorum ama hani haftanin uyeleri seciliyor haftanin uyesi ilan ediliyor ya.
haftada olmasada her ayda, ''ayin admini,mod.u'' secilse fena olmaz yani.
ama tabiki ayin adminini yoneticisini yada mod.unu uyeler ankette oylari ile belirlesin.

olabilir mi?

---> sadece bir fikir

Ben varken gerek varmı xD
Şaka

Değerlendireceğiz.Teşekkürler. Soru ve Önerilerinize herzaman ihtiyacımız vardır.Var olsa da olmasa da değerlendirilir.

---> sadece bir fikir

:) cokta tevazu sahibisin masaALLAH masaALLAH :) saka saka... degerlendirin bakalim.. :)
kabul ederseniz degerlendikten sonra ayda birde bizler sizleri degerlendiririz :)

---> sadece bir fikir

Bu arada anket için bölüm mevcut.Düşünürseniz anket açabiliriz.Üyelerin talebine göre.
Yönetim Anket Bölümü

---> sadece bir fikir

tamam gece acarim artik , simdi temizlik yapmak zamani iyyy nefret ediyorum temizlikten.

---> sadece bir fikir

Kurucu
Özkan
Semih

Admin

NewCS
CaSPeR35
'SéRCan..
'ParadokS
'Kontes..
'hayaL
ashli

Supermoderator

'birgül

Moderator

REiSS
LazTurk53
HaDeS
Fatih 34
By SerhaT
ßyn ChâpriSs
~ Maktûl ~
Efsunkar

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> sadece bir fikir

Merhaba benı anketlere katmayınız, ayrıca bu konu hakkında yonetım hakkında anketler bolumu mevcuttur her ay ayın gorevlısı secmeye gerek duymuyorum. zaten en az oyu alan hatalı veya sevılmeyendır boyle gorevlılerı zaten sureklı degıstırıyoruz.. tesekkurler ılgınız ıcın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri