SaçmaLama Aşaması : İtirafLar

GeBeriK GeLin

Bayan Üye
TeLefonumu tuvaLete düşürüp sonra abime kızmazLar diye abim düşürdü diyen benim.Evet evet benim ama biLerek düşürmemiştim,zaten kurtuLmak için bahane arıyodum bahane önüme geLdi oturdu :) Abim de evet ben düşürdüm dedi benim için.Canım benim .) Sonuçta azar işitmedi iyi ki .

Kaç sene önce hatırLamıyorum su doLdururdum içine tuz veya şeker o da oLmadı ikisini birden koyup abime aL su getirdim iç diyip sonra kaçan da benim.Bunu sık sık yapardım :8: Ne akıLLa yaptıysam :8:

Gene küçükken annemi baLkona kiLitLemişim :160: ÇocukLuk akLı :D

Bi ara eve dönerken abim yapıyo diye takLit edip sonra ağzını kapamayı unutup jetonu bi güzeL yutan benim .( Sonra çıkarıLma işLemLerine katLanan da bendeniz .(

Direğe tutunup arkadaşLarımLa dönerken eLimi demirden çekip o hızLa duvara çarpmıştım.Tabi ki başım kanadı ve doğru hastahaneye.Sonra gece Burcu'nun kafası şişmiş bi vaziyettedir ve hemen hastahaneye gidiLir.10 dk geç kaLınsa Burcu şu an aranızda oLmayıp öLmüştür.ALLah korumuş.

Kontörüm oLduğu haLde kontör at diyenLere geneLde yok diyorum.Önüne geLen kontör istiyo :D Biz de kntr sıkıntısı çekiyoruz ya .D

Daha var da akLıma hepsi birden geLmiyo geLince yazarım .)

---> SaçmaLama Aşaması : İtirafLar

:D

Telefon'la başlarsak:D bir kere yanlış birşey yaptıysan küçüklere değil büyüklere kızarlar önce boşuna abine iftira atmışsın xD

Tuz şekerli suya ve jetona yorum yapamıcam hahaha

Telefon direğine gelirsek bişey demicem çünkü küçükken bende aynısını yapardım:D
Ama Allahtan erken müdahele edilmişki şimdi aramızdasın :)

Sonuc olarak güzel iftira olmus devamını bekliyoruz:D

Yok bana daha çok kızarLardı bi nedenden :D
TeLefon direği değiLdi okuLun direğiydi.Onu oraya koyanLar utansın .d.p

SağoLasın :)

sen yine de tuz ya da şeker atmışsın suya:D ben ablam istediğinde deterjan atardım :D:D:D

PAylaşım için teşekkürleerrr..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri