Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı?
G gizliozne Bayan Üye 29 Tem 2012 #2 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? beyaz yok ne yazık ki hepsi mor :Ç
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 29 Tem 2012 #3 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? Var
yesil83 Bayan Üye 1 Ağu 2012 #11 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? ooo birsuru var.. yaslandim ya ondan.
parasite Kayıtlı Üye 1 Ağu 2012 #13 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? var sayamayacağım kadar çok var hem de ... xD
G Gülümse. Bayan Üye 2 Ağu 2012 #16 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? Yok. Yani varsa da görünmüyor xD
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Ağu 2012 #17 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? Hayır. xD
SoulfulSoul Kayıtlı Üye 2 Ağu 2012 #18 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? Ortaokuldan beri bi' tanesinin varlığının farkındayım. xD Başka da var mı bilmiyorum.
---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? Ortaokuldan beri bi' tanesinin varlığının farkındayım. xD Başka da var mı bilmiyorum.
Elsa Bayan Üye 5 Ağu 2012 #19 ---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? Yok çok şükür. Varsa da ben bilmiyorum, saçlar sarı belli olmuyor.
---> Saçınızda bir tel dahi olsa beyaz var mı? Yok çok şükür. Varsa da ben bilmiyorum, saçlar sarı belli olmuyor.