Saçımızı haftada kaç gün yıkayalım

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye

Saçımızı haftada kaç gün yıkayalım
Cildiye Uzmanı Alaaddin Atalık, pek çok kişinin yağdan kurtulmak için saçını sık aralıklarla yıkadığını, bunun çok yanlış bir uygulama olduğunu belirtti. Atalık, ne kadar sık yıkanırsa yıkansın yağ bezlerinin saçı tekrar yağlandıracağını kaydetti.

HAFTADA ÜÇ GÜN
Atalık, "Saçın her gün yıkanması deride tahribata ve kaşınmaya yol açabilir. Saçın haftada 3 kez yıkanması gerekir. Saç derisinde sürekli görülen kaşınma nedeniyle bazı kişiler, saçın yağlandığını düşünerek yıkamaya yöneliyor. Bu düşünceden vazgeçilmeli" dedi.

---> Saçımızı haftada kaç gün yıkayalım

Ben hergün yıkıyordum artik azalttm haftada üc kere :)

Yazın 5 ideal kışın 3 ben öyle yaparım

Kuru şampuanlar var yağlı saçlar için ideal ^^

Alışkanlık haline getirdim maalesef, her gün yıkıyorum.

Saç bi de uzun olunca zor oluyor ya.

Alışkanlık haline getirdim maalesef, her gün yıkıyorum.

Saç bi de uzun olunca zor oluyor ya.

Sık yıkama mak lazım birde sıcak su değil ılık su ile yıkamak lazım deniyor derinin daha çok yağ üretme sine neden oluyor

Benimde uzun oldugu icin sürekli yıkamak zorunda kalıyorum bazen günde 2 kere bile sacımı yıkıyorum, alışkanlık haline getirdim haftada 3' indirmem biraz güc alacak ama böyle devam ediyorum bi kötü yanını görmedim yıllardan beri böyle devam belki ilerleyen yaşlarda etkisini görürüm ama yapacak bişi yok :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri