..Saç düzleştiricisi hakkında yardımınıza ihtiyacım var :))

Loading...

Bayan Üye
ben düzleştirici almak istiorumda iki ürün arasında kaldım..bi türlü karar verememdim.biri philips biri braun ES2..acaba bunları kullanan yada bunlar hakkında fikri olan varmı??
şimdiden tşkler =))

Bnce sunny aL xD 1 senedR kuLLanıoRm çoqda ucuza aLdmm ve süFe yapıo saçlarımı
senın dedqn üRünLer. Aynı kaLıtede ama fiyatLarıda azcıq pahaLı qibiiimm..

iLLa ikisinden biri diosan ßraun Es2 aL aRqimin waRdıı qüseL yapıo.. :D:D

:D düşün düşün bide saçını yakmamasını istiosan seramik tabanlı all saçın hem qüsel olsun hemde yıpRanmasın xD..:50:

hımm evet..bnm sölediklerim seramik tabanlı zaten...de daha karar vermedim ama braun daha ağır basıo :D

ben braun es2 yi kullanıyorum şuan çokta memnunum ama daha verimli olması için saçını yapmadan 15 dakka önce aç ısınsın o zaman daha güzel ve kolay yaparsın öneririm ;)

bn braun kullanıorm , çok süper 200 derece ye kadar ayarlanıo hahaha , bn hala bi sorunla karşılaşmadım açıkçası geçen seneden beri kullanıorm , bnce braun al ama sen bilirsin ;)

ilginiz ve fikirleriniz için teşk. ederim..
ben aslında braun almayı düşünüodum ama philips aldıım :D şuan memnunum süper düzleştirior ve kabartmıor 205 dereceye kadar da ısısı var :D ama braun almayı isterdim ama babm işte naparsın :D(aslında onu bile aldığına şükretmem gerekir x) inş. pişman olmam =)

---> ..Saç düzleştiricisi hakkında yardımınıza ihtiyacım var :))

bn philips kullanıorum memmunum güzel yapıo saçları almanı tavsiye ederim jnm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri