Sabri-Messi...
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ocak 2013 #2 ---> Sabri-Messi... Kızın iyi ki adı soyadı yok yoksa sanalda bulurdum onu ben pek memnun olmazdı cümle sonunda gülücem güldüğüme bakmayın.
---> Sabri-Messi... Kızın iyi ki adı soyadı yok yoksa sanalda bulurdum onu ben pek memnun olmazdı cümle sonunda gülücem güldüğüme bakmayın.
S Stinko Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 #4 ---> Sabri-Messi... O begenmedıgınız Sabri Snejder,Drogba,eboue,ujfa gibi adamların kaptanlıgınıı yapıyorrr ...
---> Sabri-Messi... O begenmedıgınız Sabri Snejder,Drogba,eboue,ujfa gibi adamların kaptanlıgınıı yapıyorrr ...
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 #5 ---> Sabri-Messi... üstteki doğru söyledi.. sabri tam reis oldu xD
Lilith Daughter of the Void Admin 30 Ocak 2013 #6 ---> Sabri-Messi... Hocam o beğenmediğiniz adam 2006 yılından beri 41 kez de A Milli formayı giydii kıskanmayalım lütfen. p
---> Sabri-Messi... Hocam o beğenmediğiniz adam 2006 yılından beri 41 kez de A Milli formayı giydii kıskanmayalım lütfen. p
B0LdP1L0t Banned 8 Mar 2014 #7 ---> Sabri-Messi... Stinko' Alıntı: O begenmedıgınız Sabri Snejder,Drogba,eboue,ujfa gibi adamların kaptanlıgınıı yapıyorrr ... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
---> Sabri-Messi... Stinko' Alıntı: O begenmedıgınız Sabri Snejder,Drogba,eboue,ujfa gibi adamların kaptanlıgınıı yapıyorrr ... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
H HaDeS Kayıtlı Üye 22 Haz 2014 #8 ---> Sabri-Messi... Sabri'yi parayla,Messi ' yi bedava izlediğimiz,Dünyanın anasını satayım..Sen üzerine alınma sakın,Digitürk....
---> Sabri-Messi... Sabri'yi parayla,Messi ' yi bedava izlediğimiz,Dünyanın anasını satayım..Sen üzerine alınma sakın,Digitürk....